hayır olmaz hocam kurumsal olan hiçbirine lütfen güvenmeyin. boş boşuna pc m düzelsin diye dahada kötü olurCan Değer youtube kanalında öneriyor faydası olmaz mı kötü yanları neler?
Heh şöyle altıma imzamı atıyorum. Ne güzel konuştun knkamEn iyi antivirüs kullanıcının kendisidir. Katılıyorum hocama, indirmeyin. Güvenilir olmayan link ve site kendini belli eder sırıtır. Virüs bulaştı çok geç kanka diyosan malwarebyte önerebilirim ücretsiz olmasına rağmen çok başarılı buluyorum, zamanında işime yaramıştı.
Musallat.exe ile savaşan nesiliz bizHeh şöyle altıma imzamı atıyorum. Ne güzel konuştun knkam
Üslubuna dikkat etmeni öneriyorum, karşında çocuk yok. Burada sadece öneride bulunuyoruz kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor. Ayrıca yorumumun hemen altında arkadaşın isteğine yönelik öneride de bulunmuşum. Virüs programın seni çok mu koruyor? On binlerce kişinin kredi kartı bilgileri ve kişisel bilgileri bu programlarla çalınıyor, virüsten çok daha zararlı çoğu. Sen iş yerine, evine hırsız bir güvenlik görevlisi alır mısın, ben almam. Konuyu kapatıyorum kendimce, cevap versenizde dönüş yapmayacağım. İyi forumlar.Çok bilmişlerin lafına uyup güvenliğini riske atma. Ama Bitdefender nasıl bilmem.
Sen bana cevap verebilecek seviyede değilsin zaten.Üslubuna dikkat etmeni öneriyorum, karşında çocuk yok. Burada sadece öneride bulunuyoruz kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor. Ayrıca yorumumun hemen altında arkadaşın isteğine yönelik öneride de bulunmuşum. Virüs programın seni çok mu koruyor? On binlerce kişinin kredi kartı bilgileri ve kişisel bilgileri bu programlarla çalınıyor, virüsten çok daha zararlı çoğu. Sen iş yerine, evine hırsız bir güvenlik görevlisi alır mısın, ben almam. Konuyu kapatıyorum kendimce, cevap versenizde dönüş yapmayacağım. İyi forumlar.
ok boomerSen bana cevap verebilecek seviyede değilsin zaten.
Multi misin?ok boomer
değilim sadece verdiğin cevap güldürdü istersen @Mehmet Yılmaz sorabilirsinMulti misin?