Neler Yeni

IOS Bit pazarından 55 TL'ye aldığım Iphone 6

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar dün ben bit pazarından bir Iphone 6 aldım ve telefon kozmetik olarak cidden gayet iyi ama ekranı açılmıyordu bende onu adamla 15 TL pazarlık yaptım ve aldım eve geldim şarja taktım ve şunu fark ettim telefon açılıyor yani açılıyor dediğim ekranda çizgiler çıkıyor ve bu da anakartında vs. bir problem olmadığını gösteriyor. Bende cihazı telefoncuya götürdüm ve ekranın kırık olduğunu 350 liraya işçilikte dahil olarak yaparım dedi ve kullanırsın dedi, bende baya heyecanlandım doğrusu ama aklıma IOS cihazlardaki I-cloud durumu geldi. Şimdi telefon açılsa ve önceki sahibi Cloud'u açık bir şekilde bıraksa ve şifre istiyor olsa bu durumda ne yapabilirim? Telefoncu yapabilir mi bilmiyorum o anda aklımda gelmedi sormak bende buraya konu açtım, yarın gidip yaptıracağım ona göre.

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Telefoncuya söyleyerek bi anlaşma yapabilirsiniz. 350TL Ye ekranı taksın. Açılmadığını görürseniz biraz düşerek ekranı geri adama tekrardan verebilirsiniz.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefoncuya söyleyerek bi anlaşma yapabilirsiniz. 350TL Ye ekranı taksın. Açılmadığını görürseniz biraz düşerek ekranı geri adama tekrardan verebilirsiniz.
Hocam mesela telefon sorunsuz açıldı ama Cloud istedi onu nasıl halledebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pcye bağlamayı deneyin orada çıkması gerekiyordu yanlış bilmiyorsam
Cloud bilgilerimi hocam?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Hocam mesela telefon sorunsuz açıldı ama Cloud istedi onu nasıl halledebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud bilgilerimi hocam?
yok cloud bilgileri değil cloud bağlıysa onu gösterir sanırım pc ye itunes yükleyip bi deneyin şimdi isterseniz

Cihangir

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar dün ben bit pazarından bir Iphone 6 aldım ve telefon kozmetik olarak cidden gayet iyi ama ekranı açılmıyordu bende onu adamla 15 TL pazarlık yaptım ve aldım eve geldim şarja taktım ve şunu fark ettim telefon açılıyor yani açılıyor dediğim ekranda çizgiler çıkıyor ve bu da anakartında vs. bir problem olmadığını gösteriyor. Bende cihazı telefoncuya götürdüm ve ekranın kırık olduğunu 350 liraya işçilikte dahil olarak yaparım dedi ve kullanırsın dedi, bende baya heyecanlandım doğrusu ama aklıma IOS cihazlardaki I-cloud durumu geldi. Şimdi telefon açılsa ve önceki sahibi Cloud'u açık bir şekilde bıraksa ve şifre istiyor olsa bu durumda ne yapabilirim? Telefoncu yapabilir mi bilmiyorum o anda aklımda gelmedi sormak bende buraya konu açtım, yarın gidip yaptıracağım ona göre.
icloud sahibi çalıntı derse başın belaya girer

Allmuted

80+ Bronze
İcloud hiçbir şekilde atlatılamaz dostum. Bypass yapsan bile illa önüne çıkar parça niyetin sat icloud varsa

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok cloud bilgileri değil cloud bağlıysa onu gösterir sanırım pc ye itunes yükleyip bi deneyin şimdi isterseniz
Hocam bi dosyalardan bakayım dedim kaç GB diye böyle bir şey çıktı bu telefonda SD kart nasıl olabilir ki?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (714).png
    Ekran Görüntüsü (714).png
    42.8 KB · Hit: 104

JAÍNEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf İslam
iCloud bypass yapar ama operator hizmetini falan kullanamazsin cihazi ac kapa yapinca bypass gidiyodu galiba yanlisda biliyor olabilirim ama bir isine yaramaz cihaz icloud varsa kendinde bypass yapabilirsin bu arada gerekli dosyalarla cok basit onerim YouTube dan Ali Şenakar (yasaksa bilmiyodum kbyin.)

mythrowib

80+ Silver
Telefon Çalıştıysa Başın Belaya Girer Söyleyeyim. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi bilgisayara bağla itunes indir

Top Bottom