Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
alsak mı yawKripto para piyasaları, Trump'ın kripto dostu bir yönetim sergileyeceğine dair işaretlerle bu yıl iki katından fazla değer kazandı. Son verilerine göre, Bitcoin 24 saatlik zaman diliminde %7 artışla 98.384 dolar seviyesinde zirve gördü, piyasa değeri ise 1,94 trilyon dolara ulaştı. Bu yükseliş, Bitcoin'in 100.000 dolarlık psikolojik eşiğe yaklaşmasıyla dikkat çekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Sudan ucuz(!)alsak mı yaw![]()
3 tane alimSudan ucuz(!)
Evet bu çelişkiyi anlayamadım, BTC o kadar yükselirken altcoinler niye böyle nötr gidiyor?Alt coinler de tık yok. BTC buralardan aşağıya salarsa Alt coinler vay haline
Acaba borsalar balon bir yükseliş yapıp borsaya reel para girmesini mi hedefliyorEvet bu çelişkiyi anlayamadım, BTC o kadar yükselirken altcoinler niye böyle nötr gidiyor?
altlar çok yıprandıEvet bu çelişkiyi anlayamadım, BTC o kadar yükselirken altcoinler niye böyle nötr gidiyor?
Sudan ucuz olduğu dönemler de oldu ama o zaman bunlardan haberimiz yoktu bizim. Olsa bile yatırım yapar mıydık ayrı konu.Sudan ucuz(!)
Böyle bir şey hedefliyor olsalar bile neyi bekliyorlar ki?Acaba borsalar balon bir yükseliş yapıp borsaya reel para girmesini mi hedefliyor
Wolfteam oynarken bitcoin ile özel versiyon alınıyordu ancakSudan ucuz olduğu dönemler de oldu ama o zaman bunlardan haberimiz yoktu bizim. Olsa bile yatırım yapar mıydık ayrı konu.
Pumpfun'da dönüyor diyorlar parayı. Normalde altcoinlerde dönmesi gereken para Pumpfun'da dönüyor.Evet bu çelişkiyi anlayamadım, BTC o kadar yükselirken altcoinler niye böyle nötr gidiyor?