45k ya kadar düşer oradan geri artar beklediğim bu ama ne olur bilmek zor tabi.Arkadaşlar BTC 49K dolar ETH 2.2K dolar oldu, durum ne olur?
Düşmeyeceğini tahmin ettim ve pahalı denilerek bu sistemi aldım, şuan bu sistemi aldığım fiyatta bulunca nimet deniyor.Ekran kartı fiyatları düşsün artık ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almışsın kartı konuş öyle
İtopya'da Gamegaraj kasa ve PSU'su mu satılıyor hocam.DART 1 değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
değilmiş pardon
Hahaha hocam güldürmeyin beni bu Madencilik işi eninde sonunda bitecek ve piyasada ekran kartı bollaşınca pişman olacaksıniz (ama sizin paranız)Düşmeyeceğini tahmin ettim ve pahalı denilerek bu sistemi aldım, şuan bu sistemi aldığım fiyatta bulunca nimet deniyor.
2022-2023'e kadar bekleyeceğime şimdi almak daha mantıklı bence.Hahaha hocam güldürmeyin beni bu Madencilik işi eninde sonunda bitecek ve piyasada ekran kartı bollaşınca pişman olacaksıniz (ama sizin paranız)
Madencilik işi kolay kolay bitmezHahaha hocam güldürmeyin beni bu Madencilik işi eninde sonunda bitecek ve piyasada ekran kartı bollaşınca pişman olacaksıniz (ama sizin paranız)
Tabi sizin kararınız ama illaki düşer ve pişman olursunuz o zamana kadar idarelik bir kart ile işinizi görürdunuz yine az kaziklanirdiniz2022-2023'e kadar bekleyeceğime şimdi almak daha mantıklı bence.