alınır da ufak mıktar dedıgın cok ufaksa cok bır ıse yaramazBildiğiniz gibi bitcoin her gün değer kazanıyor. Bende ufak miktarda bitcoin satın almak istiyorum. Almalı mıyım?
Alınır ama alacağınız miktara bağlıBildiğiniz gibi bitcoin her gün değer kazanıyor. Bende ufak miktarda bitcoin satın almak istiyorum. Almalı mıyım?
Hocam güvenli ise miktarı artırabilirim!alınır da ufak mıktar dedıgın cok ufaksa cok bır ıse yaramaz
Yani 500 bile olabilir ama güvenli ise...Alınır ama alacağınız miktara bağlı
Btc türk üzerinden almayı düşünüyorum.Öyle altın dolar alır gibi alamazsın.
İyi grafik analizi yapman lazım.
Ama genel olarak kripto para revaçta.
Btc,eth ve diğer altcoinlere yatırım yapmak analiz yapmak iyi oluyor.
güvenilir tabikide şuanda dünyada revaçta zaten ama bunlarla pek alakam yok siteni düzgünn seçHocam güvenli ise miktarı artırabilirim!
Btctürk ülkemizde en çok kullanılan güvenilir bir yerdir.Yani 500 bile olabilir ama güvenli ise...
Post automatically merged:
Btc türk üzerinden almayı düşünüyorum.
500 kadar alıcaksanız kar getirebilir.Yani 500 bile olabilir ama güvenli ise...
Post automatically merged:
Btc türk üzerinden almayı düşünüyorum.
Hocam sende btc alım-satım yapıyorsun herhaldeBtctürk ülkemizde en çok kullanılan güvenilir bir yerdir.
Aslında şuanda ilgiliyim diyebilirim.Hocam sende btc alım-satım yapıyorsun herhalde
Hocam bende biraz araştırmalar yapıyorum btc türk 18 Yaş zorunluluğu istiyor mu? Bide başka tavsiyen var mıdır?Aslında şuanda ilgiliyim diyebilirim.
Öğrenmeye çalışıyorum 18 e girdiğimde ufak çaplı yatırımlar yapacağım.
Aslında şöyle.Hocam bende biraz araştırmalar yapıyorum btc türk 18 Yaş zorunluluğu istiyor mu? Bide başka tavsiyen var mıdır?