Neler Yeni

Bitcoin mining yapmak istiyorum yasal mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed İleri
son aylarda hızla yükselen bitcoin beni etkiledi ve bitcoin mining yapmak istiyorum yasal mı ? ve nasıl yapabilirim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bitcoin mining ekran kartı ile yapamazsın. Etherium mining yapabilirsin. Yasal olmadığına dair bir şey duymadım.

Son düzenleme:

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ASIC makineler ile Bitcoin mining yapabilirsin, ekran kartıyla Ethereum mining yapabilirin. Ethereum mining daha mantıklı olur. Ne kadar sermayen var?
Üzgünüm ben direk yanlış anladım. Ekran kartı üzerinden yapacağını sandım. Mesajımı düzeltiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed İleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır Bitcoin mining yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASIC makineler ile Bitcoin mining yapabilirsin, ekran kartıyla Ethereum mining yapabilirin. Ethereum mining daha mantıklı olur. Ne kadar sermayen var?
çok param yok ama para biriktirebilirm annem ve babam çalşıyo kredi çektirebilirim 100k falan

Hayır Bitcoin mining yapabilir.

ASIC makinelerle nasıl yapabilirim nerde satılıyor link atarmısın

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
çok param yok ama para biriktirebilirm annem ve babam çalşıyo kredi çektirebilirim 100k falan

ASIC makinelerle nasıl yapabilirim nerde satılıyor link atarmısın
Yurtdışında satılan cihazlar Türkiye' de yok, ayrıca ekran kartıyla Ethereum kazmak çok daha mantıklı 100K ile kazacağın ASIC değmez bence.
Ekran kartı için ekran kartı ile RIG kurmak lazım, anladığım kadarıyla hiç bilgin yok ve çok tehlikeli bu. Bilen birinden danışmanlık alman en doğrusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed İleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışında satılan cihazlar Türkiye' de yok, ayrıca ekran kartıyla Ethereum kazmak çok daha mantıklı 100K ile kazacağın ASIC değmez bence.
Ekran kartı için ekran kartı ile RIG kurmak lazım, anladığım kadarıyla hiç bilgin yok ve çok tehlikeli bu. Bilen birinden danışmanlık alman en doğrusu.
tamam ben ethereum dan başlıyım o zaman

bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum bitcoin kazan makineler var onlardan alıp kazabilirsiniz ama fiyatı özellikleri nelerdir aralarındaki farklar nedir hiç bilmiyorum ama isterseniz youtube dan kanal önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,392
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom