Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Sat 5.5k ya miningci kerizin biri alırkartım değerli yoksa yapardım ama 5600xt ye kıyamıyorum
Sat 5.5k ya miningci kerizin biri alırkartım değerli yoksa yapardım ama 5600xt ye kıyamıyorum
5 e koy.
5.5 e gitmez
Bu bilgi gerçek mi?1 ay mining yapmak gunde 2 saat bilgisayar oynayan biri için 1 yıl kullanılmış kart demek
Kücük hesap yapalım bir gün 24 saat x30 günBu bilgi gerçek mi?
Ha ben yanlış algıladım.Tamam, teşekkürler.Kücük hesap yapalım bir gün 24 saat x30 gün
Bu degerı gunde 2 saat e bölelim
Elimizde net çalışma saati olarak 12x30 dan 360 gün kalır
Bunu nereden çıkardın kanıt?2-Kar vermeyecek.
Performansta düşüş olmaz yanlış bilgi.4-Oyun oynamak için yeni kart isteyeceksin. Çünkü kazı yapılmış kartın performansı herhalde GT 730 falandır.
Mining yapanlar minimum 2-3 yıl mining yapıyorlar ki eğer kâr getiriyorsa daha da kuallanıyorlar. Tamamen yanlış bilgilerle dolu.1.Kartın ömrüne içine edeceksin. Çöp olacak.
Yanlış bilgi veren sizsiniz. O zaman her kazı yapılmış kartı alalım. Çok ucuzlar sonuçta.Performansta düşüş olmaz yanlış bilgi.
Ömür ile performans farklıdır.Yanlış bilgi veren sizsiniz. O zaman her kazı yapılmış kartı alalım. Çok ucuzlar sonuçta.
Doğru.Ömür ile performans farklıdır.
1 dısinda hepsi yanlış1 ay çalışırsanız olacaklar :
1.Kartın ömrüne içine edeceksin. Çöp olacak.
2-Kar vermeyecek.
3-Elektrik faturası uçuk gelecek.
4-Oyun oynamak için yeni kart isteyeceksin. Çünkü kazı yapılmış kartın performansı herhalde GT 730 falandır.