Kartın ömrü kısalacak. Çöp olacak.1 dısinda hepsi yanlış
Yeni bir ekran kartı parası çıkarmaz. Elektirk faturasına yansır.
Elbet bir getirisi olur ama o getiri fatura ve yeni ekran kartını karşılamaz. Bu mantığa göre kar getirmez yazdım.
Kartın ömrü kısalacak. Çöp olacak.1 dısinda hepsi yanlış
1. Madde dışında hepsi yanlış dostumKartın ömrü kısalacak. Çöp olacak.
Yeni bir ekran kartı parası çıkarmaz. Elektirk faturasına yansır.
Elbet bir getirisi olur ama o getiri fatura ve yeni ekran kartını karşılamaz. Bu mantığa göre kar getirmez yazdım.
Sadece 1000tl mi?Dostum ben RX 5600XT ekran kartım ile günde 1000tl kazanıyorumtüm millet cahil bi benim aklıma geldi tek ekran kartı ile mining yapmak
kıskanmayın arkadaşlar
![]()
Arka taraflardan uydurma lütfen.D-dostum elektrik faturasını bile karşılayamayacağın bir işe bulaşma hele tek ve kaliteli kart ise.
Üstüne teşvik amaçlı 2000Tl veriyorlarSadece 1000tl mi?
Hocam deliricem herkes profesör olmuş.Arka taraflardan uydurma lütfen.
hayır bak abim şimdi bir şeyden neden para kazanmak istersin alım gücünü yükseltmek için onu nasıl yükseltirsin elinde bir şey varken ya ona zarar vermeden ondan kar sağlayarak ya da ona zarar vererek ondan daha fazla kar sağlayarak şimdi böyle bir işte bazı sorunları çözmen gerekecek onun için soğuk bir yerde değilsen soğutma için klima açcan sonrasında %100 yük altında çalışacak ve ömrü kısılacak bunun sonucunda ülkenin faizleri ve enflasyonları o kadar oynakken doların yükselişini enflasyonun farkını katarsanız fark olmıcaktırHocam deliricem herkes profesör olmuş.
Yanlis bilgilendirmeden replemekten yoruldum
Ben öneriyorum demedimhayır bak abim şimdi bir şeyden neden para kazanmak istersin alım gücünü yükseltmek için onu nasıl yükseltirsin elinde bir şey varken ya ona zarar vermeden ondan kar sağlayarak ya da ona zarar vererek ondan daha fazla kar sağlayarak şimdi böyle bir işte bazı sorunları çözmen gerekecek onun için soğuk bir yerde değilsen soğutma için klima açcan sonrasında %100 yük altında çalışacak ve ömrü kısılacak bunun sonucunda ülkenin faizleri ve enflasyonları o kadar oynakken doların yükselişini enflasyonun farkını katarsanız fark olmıcaktır