Berke Gözükara
80+ Bronze
Uzun vadede düşme ihtimali az
Knk madencilik yaparken ekran kartın nr kadar iyiyse sana o kadar çok para veriyor. Pcyi full açık tutman lazım yaparken. Trading de al-sat yaparak para kazanıyorsun. Borsa gibi.konu hakkında bilgim yok anlatırsın bi ara
madencilik derken bitcoinden bahsediyorum
Sorunun cevabı grafikte saklı.Uzun vadeli yatirim yapmayı düşünüyorum. Bitcoinin bir anda dibe vurma gibi bir şansı varmıdır?
ALLAH BİLİR.Uzun vadeli yatirim yapmayı düşünüyorum. Bitcoinin bir anda dibe vurma gibi bir şansı varmıdır?
?ALLAH BİLİR.
ne olur ne olmaz çok meçhul ondan yazdım,her an her şey olabilir
O bile bilmez.ALLAH BİLİR.
Bende böyle düşündüm artık her geçen gün fiyatı artacak gibi geliyor ama işte acaba bir şey olurda fiyati bir anda dibe vurabilirmi diye merak ettimDeğer kaybetme ihtimali her para biriminde olduğu gibi var. Bazı şirketler bile maaşı bitcoin olarak vermeye başladıktan sonra sönme ihtimali yok gibi.
?O bile bilmez.
Btc zengin işi ethernuma bak bi gün bakıyorsun 10$ bile etmiyor sonraki gün 1800$ ben parayı ethernuma yatırıcam ama her şey reddittekilerin eline bakıyor adamlar parmak bi şıklatıyorlar boom ethernum 2000$ böyle böyle zengin oluyorlarUzun vadeli yatirim yapmayı düşünüyorum. Bitcoinin bir anda dibe vurma gibi bir şansı varmıdır?
nası yani?
allah bilmez diyosun sandımnası yani?