Yardım Bitcoin Şantaj Maili Aldım

Bikere senin videonu çektiklerine göre seni bilen birisi yapmış diye geldi aklıma. Ayrıca Hiç bu tarz şeyleri dert etmene gerek yok kardeşim.E-devlet e giriş yapıyosun, Elektronik İleti ve Şikayet sistemi var. Oraya gelen asılsız aramalar, reklam smsleri, mailler gibi birçok şey hakkında kanunsal işlem başlatma hakkına sahipsin. Mail ile ilgili ekran resimi yazı içeriği ve kimden hangi saatte gegldiği gibi birçok birli isteniyor.
Sistem gerçekten işe yarıyor mu dersen ekte sana sonuçlanmış işlemlerimi gösterebilrim. Organize suçlar biriminden beni bir memurum aradığını da eklemek isterim. Arayıp dolandırıldın mı para felan kaptırdın mı gibi şeyler soru ve ona göre gerekenleri yaptı.Çok kişinin canını yaktım o sistemle. Oraya başvur derim.
Tamamdır bunu yapacağım ama tam olarak hangi bölümden yapmam gerek yardımcı olur musunuz ?

Tamamdır bunu yapacağım
Nerede çekmişler ki seni yani. Sen o tarz bir işte nasıl kendini ele verecek kadar açık kalmış olabilirsin ki ? Webcam kaydı felan mı var

Nerede çekmişler ki seni yani. Sen o tarz bir işte nasıl kendini ele verecek kadar açık kalmış olabilirsin ki ? Webcam kaydı felan mı var
Yok sanmıyorum da büyük ihtimal telefon kameraları kontrol ettiklerini ve ordan çektiklerini söylüyorlar

Aynen öyle andorid. birde e devlet üzerinden zahmet olmazsa link atabilir misiniz ?
Kardeşim şunu söyleyebilirim tavsiyeye ihtiyacın varsa eğer.
Karşı mail gönder ve videodan bir kesit iste 3-5 sn lik. Sadece ellerinde gerçek bir delil olup olmadığını öğrenmen açısından.
Gönderirlerse ne ala bunu şikayet sisteminde delil dosyası larak yüklersin siteye. Ayrıca telefonlara sızmak öle kolay bir şey değil. Sahte linklere veya saçma sapan sitelerden linklere tıklamadıysan hiçbir şekilde korkmana da gerek yok.
E devlet e giriş yap ve linke tıkla sayfa yönlendirecektir : https://tuketicisikayet.btk.gov.tr
oraya girdiğin herşeyin gerçek kendi bilerin olduğundan emin ol sisteme de güven.
Ayrıca pc den bu işe bulaştıysan ve pc den mail geldi ise sana, tüm verilerini yedekle ve tertemiz bir windows kurulumu yap.

Kardeşim şunu söyleyebilirim tavsiyeye ihtiyacın varsa eğer.
Karşı mail gönder ve videodan bir kesit iste 3-5 sn lik. Sadece ellerinde gerçek bir delil olup olmadığını öğrenmen açısından.
Gönderirlerse ne ala bunu şikayet sisteminde delil dosyası larak yüklersin siteye. Ayrıca telefonlara sızmak öle kolay bir şey değil. Sahte linklere veya saçma sapan sitelerden linklere tıklamadıysan hiçbir şekilde korkmana da gerek yok.
E devlet e giriş yap ve linke tıkla sayfa yönlendirecektir : https://tuketicisikayet.btk.gov.tr
oraya girdiğin herşeyin gerçek kendi bilerin olduğundan emin ol sisteme de güven.
Ayrıca pc den bu işe bulaştıysan ve pc den mail geldi ise sana, tüm verilerini yedekle ve tertemiz bir windows kurulumu yap.
Tavsiyen için teşekkürler internette biraz araştırınca sahte olduğunu öğrendim. Yani birçok kişinin başına gelmiş. Ama şikayet konusunu halledeceğim ve pcye de format atacağım. Fakat yolladığınız link üzerinden ilgili konuyu seçemiyorum. Tüketici şikayet olduğundan sanırım
Post automatically merged:

Ooooo Black Mirror aklınıza gelmedi mi .d İnş annene babana atmazlar veya sülalene yaymazlar.
Neymiş o black mirror dizi mi :D

Tavsiyen için teşekkürler internette biraz araştırınca sahte olduğunu öğrendim. Yani birçok kişinin başına gelmiş. Ama şikayet konusunu halledeceğim ve pcye de format atacağım. Fakat yolladığınız link üzerinden ilgili konuyu seçemiyorum. Tüketici şikayet olduğundan sanırım
Post automatically merged:

Neymiş o black mirror dizi mi :D
Yani ticari elektronik ileti şikayet sistemi adı altında bir sistem. Bu ada göre arama yaparak bulabilirsin

Büyük bir ihtimalle reklamdır. Saçma sapan sürekli herkese gelebilirler. Çok takma. Benim çöp maile en az 30 defa gelmiştir. Çektik bilmem ne diye WEBCAM yok. XD. Yalandır yani.

Büyük bir ihtimalle reklamdır. Saçma sapan sürekli herkese gelebilirler. Çok takma. Benim çöp maile en az 30 defa gelmiştir. Çektik bilmem ne diye WEBCAM yok. XD. Yalandır yani.
Araştırdığım zaman diğer yerlerde de böyle okudum

Geri