Silicone Valley
80+
45 lira zararım var.
Aman ne çokmuş45 lira zararım var.
bitcoin olan sepetin minimum 1.000.000 TL değerinde olması lazım bana göre.He ya 300 liracıkla bi giriyim dedim bakalım ne olacak . 40.000 ile giricektim sonra dolara attım 13 falandı 13.70 şuan sanırım daha iyi oldu. Yatırım tavsiyesi değildir.
Dediğim gibi yatırım amacıyla girmedim. Zevkine girdim.bitcoin olan sepetin minimum 1.000.000 TL değerinde olması lazım bana göre.
ilk kaçtan girmiştin?Metaverse coinlere giriş yapılabilir. Mana almıştım düştü ama geri topladı.
Sabah 3.2 ydi. Siber güvenlik eğitiminde olduğum için alamamistim. Şimdi 3.9 dan biraz ekledim. Bakalım neler olacak ?Metaverse coinlere giriş yapılabilir. Mana almıştım düştü ama geri topladı.
Mininge özel kartlar çıksa miningciler yine oyun kartlarına yönelir çünkü 2.el piyasası daha fazla. Yani adam kartı elinden çıkarmak istediği zmn normal ekran kartını daha kolay satar. Bence.Tek temennim Teknoloji yönündeki tüm blok zincirlerin kırılması Oyuncu erkan kartının blok kazması değil Ethereum'a özel makineler çıkmasını isterdim. Çoğu genç okul için iş için oyun için teknoloji ve pc bulmakta baya zorlaşıyor
Geleceği olan bir coin bence hiç yoktan sand seviyesinde görüyorum ben ama uzun vadede olabilir.Sabah 3.2 ydi. Siber güvenlik eğitiminde olduğum için alamamistim. Şimdi 3.9 dan biraz ekledim. Bakalım neler olacak ?