Neler Yeni

Bitcoin ve kripto paralar için tavsiyeler?

Arcturus

80+ Bronze
NOT: Tavsiyeden kastım şu eğitim setini alabilirsin vb şeyler. Merhaba Kripto para serüvenine 2 gün önce atıldım ve 1000 TL gibi bir bütçem var, tavsiye verebilirisiniz Coin mühendisi gibi kanalları takip ediyorum ama yeni başladığım için sizden de tavsiye alayım dedim?

Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim ❤️

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
2 ay önce 1100 tl ile girdim ne yaptığımı anlatayım sen yapma
Gittim coin mühendisi gibi 2 3 sayfayı takip ettim
Dirençmiş alım bölgesiymiş zerre umursamadan alım yaptım
Bunları yapma
Şu an 550 tlm var

Kesinlikle grafik okuma ve basit teknik analizi öğrenmen gerek.

Neyi doğru yaptım? Kripto teknolojisine biraz hakim oldum, bunun sağlıktaki uygulamalarını araştırma fırsatım oldu, whitepaper okumayı alışkanlık haline getirdim (yeni coinlere yatırım yapmadan önce)

Arcturus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ay önce 1100 TL ile girdim ne yaptığımı anlatayım sen yapma
Gittim coin mühendisi gibi 2 3 sayfayı takip ettim
Dirençmiş alım bölgesiymiş zerre umursamadan alım yaptım
Bunları yapma
Şu an 550 tlm var

Kesinlikle grafik okuma ve basit teknik analizi öğrenmen gerek.

Neyi doğru yaptım? Kripto teknolojisine biraz hakim oldum, bunun sağlıktaki uygulamalarını araştırma fırsatım oldu, whitepaper okumayı alışkanlık haline getirdim (yeni coinlere yatırım yapmadan önce)
Teşekkür ederim peki ön satışlar gerçekten güzel kazançlar getiriyor mu?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Arcturus

80+ Bronze
Eğer şansın varsa getiriyor. Ben 2 defa katıldım onda da çıkmadı.
Peki 1000 TL gibi bir miktarla güzel bir eğitim görerek Teknik analiz gibi 1 ayda 3000 TL Gibi bir fiyata çıkarabilirmiyiz?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
NOT: Tavsiyeden kastım şu eğitim setini alabilirsin vb şeyler. Merhaba Kripto para serüvenine 2 gün önce atıldım ve 1000 TL gibi bir bütçem var, tavsiye verebilirisiniz Coin mühendisi gibi kanalları takip ediyorum ama yeni başladığım için sizden de tavsiye alayım dedim?

Tavsiye veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim ❤️
anlattıklarımı kesinlikle önermem yatırım tavsiyesi değildir

abi o grafik okuma vs geçmişte kaldı günümüzdende görüotrsun elinde parası olan adam manipüle ediyor bakıyorsun grafik doğru gösteriyor yükselıyor goruyorsun elon musk bı tweet atıyor 3-4 k bı anda düşğüyor şu ankı şeyde pek grafikler işe yarar gibbi durmuyor yaklaşık 5 aydır anlamaya çözmeye çalışıyorum içerde 9.5k param var 6 k oldu eğer grafiklere göre gitseydi bu para 20 k olurdu ben girdiğimde

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Peki 1000 TL gibi bir miktarla güzel bir eğitim görerek Teknik analiz gibi 1 ayda 3000 TL Gibi bir fiyata çıkarabilirmiyiz?
Teknik avlayanlar arttı bu dönem(elon gibi herifler) o yüzden kesin bir şey diyemiyorum. Ben burayı tasarruf aracı olarak kullanmaya karar verdiğim için kafsm rahat

Arcturus

80+ Bronze
anlattıklarımı kesinlikle önermem yatırım tavsiyesi değildir

abi o grafik okuma vs geçmişte kaldı günümüzdende görüotrsun elinde parası olan adam manipüle ediyor bakıyorsun grafik doğru gösteriyor yükselıyor goruyorsun elon musk bı tweet atıyor 3-4 k bı anda düşğüyor şu ankı şeyde pek grafikler işe yarar gibbi durmuyor yaklaşık 5 aydır anlamaya çözmeye çalışıyorum içerde 9.5k param var 6 k oldu eğer grafiklere göre gitseydi bu para 20 k olurdu ben girdiğimde
Şuan kafam iyice karıştı öğrensem mi öğrenmesen mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknik avlayanlar arttı bu dönem(elon gibi herifler) o yüzden kesin bir şey diyemiyorum. Ben burayı tasarruf aracı olarak kullanmaya karar verdiğim için kafsm rahat
Bazen teknik analiz yalan mı diye düşünüyorum çünkü elon'ın bir sözüyle piyasa berbat oldu ukarıdaki arkadaşın dediği gibi sen ne düşünüyorsun?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başlangıçta destek dirençleri ve genel formasyonları öğren, sonrasında fibonacci ve harmonic formasyonlara bak. Bunları 1 2 ayda öğrenebilirsin. Arada indikatörlere bakarsın istersen ama fazla gerekli şeyler değil.

Teknik analiz yalan değil.

Arcturus

80+ Bronze
Başlangıçta destek dirençleri ve genel formasyonları öğren, sonrasında fibonacci ve harmonic formasyonlara bak. Bunları 1 2 ayda öğrenebilirsin. Arada indikatörlere bakarsın istersen ama fazla gerekli şeyler değil.

Çok teşekkür ederim öğrenme sürecinde yani öğrendikçe sence gireyim mi yoksa tam öğrenince mi gireyim şuan param Binance'da?

Teknik analiz yalan değil.
Yani teknik analiz bilirsem kazanırmıyım?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok teşekkür ederim öğrenme sürecinde yani öğrendikçe sence gireyim mi yoksa tam öğrenince mi gireyim şuan param Binance'da?
Deneme işlermleri için kenara 100 200 lira ayır, kalanı dolar olarak dursun. Öğrenme sürecinde bu 100 200 lira işlem aç. Öğrenme süreci en az 1 ay olmalı.

Yani teknik analiz bilirsem kazanırmıyım?
Hayır, market yapısını ve risk yönetimini öğrenmen lazım.

Arcturus

80+ Bronze
Deneme işlermleri için kenara 100 200 lira ayır, kalanı dolar olarak dursun. Öğrenme sürecinde bu 100 200 lira işlem aç. Öğrenme süreci en az 1 ay olmalı.

Hayır, market yapısını ve risk yönetimini öğrenmen lazım.
Şuan paramın yarısı ethereum ve aldığım fiyatın üstünde satayım mı?
NOT: Pardon bu yatırım tavsiyesi istemeye girdi.

Top Bottom