anonym0us
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
500 tlOrtalama ne kadar olur 100 TL o zaman 5k olur mu
500 tlOrtalama ne kadar olur 100 TL o zaman 5k olur mu
Yok daha neler.Ortalama ne kadar olur 100 TL o zaman 5k olur mu
Astrolog ve herhangi bir dinin Bitcoin ile alakasını anlayamadımAstrologlara inanmamak saçmalık bence.Dinimizde de astroloğun bir öenmi var sanırım.
Hayır yok.Astrologlara inanmamak saçmalık bence.Dinimizde de astroloğun bir öenmi var sanırım.
Astrologla bitcoini bağdaştırmadım.Astrolog ön sezi ile telepati ile tahmin ediyorlar.AçıklıyorlarAstrolog ve herhangi bir dinin Bitcoin ile alakasını anlayamadım
Evet araştırabilirsin var gezegenlerin hareketlerinin insanlara hayatına öneminin açıklandığı falanHayır yok.
Baba wanga da kehanetler yapıyor istersen onlara da bir göz atAstrologla bitcoini bağdaştırmadım.Astrolog ön sezi ile telepati ile tahmin ediyorlar.Açıklıyorlar
bak şuan oldu max 300 tl ederOrtalama ne kadar olur 100 TL o zaman 5k olur mu
Bir grupta gördüm bu aralar millet BTC'ye yöneliyor 1 hafta önce 100 TL yatırmış 30 TL mi ne artmış.2023'te çok yüksek olacağı söyleniyor hatta bilinmekte.Astrologlar söylüyor.
Aynen kanka hatta şey yanında arabada hediye ediyorlarOrtalama ne kadar olur 100 TL o zaman 5k olur mu
2023'te bitcoinin inanılmaz derecelerde olacağı tahmin ediliyor bence ortalama 1 milyon üstünde rahat olucak 300 TL'de az bir fiyat dolara 100 TL yatırım yapsak 500 olur en az o zamanabak şuan oldu max 300 TL eder