Bir grupta gördüm bu aralar millet BTC'ye yöneliyor 1 hafta önce 100 TL yatırmış 30 tl mi ne artmış.2023'te çok yüksek olacağı söyleniyor hatta bilinmekte.Astrologlar söylüyor.Elbet bir gün değerlenecektir ama kac kuruş onu bilemem
Bildigim kadarıyla bitcoin bir yerden sonra cikarilmayacak ve maksimum seviyeye ulaşacak maden olarak
Onun için elbet bir gün değerlenir ama hangi gün bilinmez
Yatırımda kimsenin dediklerine bakmaBir grupta gördüm bu aralar millet BTC'ye yöneliyor 1 hafta önce 100 TL yatırmış 30 TL mi ne artmış.2023'te çok yüksek olacağı söyleniyor hatta bilinmekte.Astrologlar söylüyor.
Astrologlara inanmamak saçmalık bence.Dinimizde de astroloğun bir öenmi var sanırım.Yatırımda kimsenin dediklerine bakma
Piyasayı arastir tabloları
Ona göre kendin yap yatırımı kimsenin sözüne bakma kral
Zarara uğrayan pek görmedim debilemeyiz son 5 yildir artislarda surekli dalgalanmalar var sadece 2020 de firladi bu kadar
pandemi de herkes zarara ugradiAstrologlara inanmamak saçmalık bence.Dinimizde de astroloğun bir öenmi var sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zarara uğrayan pek görmedim de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke 2015'te 10K kadar yatırsaydım
anladim 2023 yilinda diyorsun senArtmasına rağmen nasıl uğrayabilir ki? 2016'da yatırılan 200 bin TL şuan milyonlar ediyordu sanırım.