Bitfenix cube 360 beyaz 3494TL

Mustiback

80+
Reaksiyon skoru
165
Stok yoktu bir süredir olanda pahalıydı. Aynı fiyata siyahıda var. Bir kaç kişi sıvı sızdırıyor demiş ama net bir şey bulamadım buna dair.

Stok yoktu bir süredir olanda pahalıydı. Aynı fiyata siyahıda var. Bir kaç kişi sıvı sızdırıyor demiş ama net bir şey bulamadım buna dair.
bu sızdırma sorunları yüzünden hava soğutma kullanıyorum size de öneririm. kaliteli bi hava soğutma hem sessiz hem güvenlidir.

Ben kullanıyorum, yüksek RPM lerde birazcık sesli çalışıyor ancak soğutma performansı çok iyi. Ryzen 7 7800X3D 125W TDP modunda RTX 3080 ile oyunlarda full grafiklerde 75 dereceyi geçmiyor.

Sıvı sızdırma problemini bende görmüştüm ancak detaylı bir şey aynı şekilde ben de bulamadım. Ama bir de şöyle bir durum var, sızdırma gibi bir olay yaşanırsa firma zaten bunu karşılamakla yükümlü. Kullanıcı kaynaklı bir şey olmadığı sürece karşılarlar.

Bu markaya 3.5k verilmez bence 3k falan olsa neyse
Çoğu top markalardan daha iyi soğutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sızdırma sorunları yüzünden hava soğutma kullanıyorum size de öneririm. kaliteli bi hava soğutma hem sessiz hem güvenlidir.
Ben zaten xpg levante 360 kullanıyorum. Sistemi beyaza çeviriyorum o yüzden bunu aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

su kaçırıyordu bu marka bence dikkatli olun ve almayın
Bunu senin gibi söyleyen varda bir türlü kim söylüyor bulamadım 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,005
Üyeler
174,809
Son üye
yascan