BitFenix CUBE Premium 750+w Yardım

RuLingx57

80+
Reaksiyon skoru
2
Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim.

engel bir şey yokki neden sığmasın anlayamadım

Tabi ki sığmaz. Hassas olduğu için zaten cm yerine mm cinsinden yazılır bu değerler.

280mm, 285mm vs. Buçuk santim bile önemlidir.

Sığabilecek olsaydı zaten Max destek 300mm yazarlardi kasa icin

sığmaz.

konu ile alakasız neden siteler uyumsuz parçaları birbiriyle seçmeye izin veriyor sattık mı sattık mantığı mı :D
Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim.

Tabi ki sığmaz. Hassas olduğu için zaten cm yerine mm cinsinden yazılır bu değerler.

280mm, 285mm vs. Buçuk santim bile önemlidir.

Sığabilecek olsaydı zaten Max destek 300mm yazarlardi kasa icin
evet haklısınız ama sistemin kasa seçeneklerine koymuşlar bende bu konu aklıma gelmediği için seçtim böyle durumları düşünmüş olmalılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce sistem test edilirken bu durumu fark edip bana ulaşırlar mı

Büyük ihtimal ulaşırlar. Demonte şekilde gönderme ihtimalleri de var. Bi müşteri temsilcisiyle iletişime geç bence

evet haklısınız ama sistemin kasa seçeneklerine koymuşlar bende bu konu aklıma gelmediği için seçtim böyle durumları düşünmüş olmalılar

Size ulaşırlar, seçenek sunarlar çünkü. Çünkü isteselerde yapamazlar.

Bu kasa 28 cm mi destekliyor şimdi ?

Büyük ihtimal ulaşırlar. Demonte şekilde gönderme ihtimalleri de var. Bi müşteri temsilcisiyle iletişime geç bence
itopya göndermeden önce test ediyormuş diye duydum ama ulaşmaya da çalıştım mesai saati dışında yarında arefe umarım sistem hazırlanmadan ulaşabilirim

Bu kasa 28 cm mi destekliyor şimdi ?
evet

Size ulaşırlar, seçenek sunarlar çünkü. Çünkü isteselerde yapamazlar.
umarım öyle olur zaten bu kasayı seçerken fiyat farkı ödemedim önerilen kasalarını seçerim artık

Normal kasa olsa fana değerdi fan söküp takabilirdin bunda o da olmaz yol yakınken kasayı değiştir bence
bu kasada fanı sökersem kötü gözükür düşüncesindeyim aslında çokta içime sinmişti kasa ama

itopya göndermeden önce test ediyormuş diye duydum ama ulaşmaya da çalıştım mesai saati dışında yarında arefe umarım sistem hazırlanmadan ulaşabilirim

evet

umarım öyle olur zaten bu kasayı seçerken fiyat farkı ödemedim önerilen kasalarını seçerim artık

bu kasada fanı sökersem kötü gözükür düşüncesindeyim aslında çokta içime sinmişti kasa ama
Hayır bu kasada fan sökerek kurtaramazsın zaten fanlar ön kısımda olsa öyle yapılabilirdi çünkü bir fan 25 mm. Bu senin kasa desteklemiyirsa kart kasaya hiç girmez bile