BitFenix CUBE Premium 750+w Yardım

RuLingx57

80+
Reaksiyon skoru
2
Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim.

Dostum şu konu başlığına kasanın adını yazabilir misin bitfenix cube yardım diye illaki kullanan vardır ölçer söyler içime dert oldu. Ayrıca geçen ay itopya nzxt h5 flow argb aldım başlık ve ürün fotosu doğru ancak özellikler kısmında argb olmadığı yazıyordu aradım sordum bir bayan çıktı o da evet yok dedi muhtemelen sayfaya bakıp söyledi o da bilmiyor. Ben yine de aldım indirimde olduğu için ve benim tahmin ettiğim gibi yanlış yazılmıştı

Dostum şu konu başlığına kasanın adını yazabilir misin bitfenix cube yardım diye illaki kullanan vardır ölçer söyler içime dert oldu. Ayrıca geçen ay itopya nzxt h5 flow argb aldım başlık ve ürün fotosu doğru ancak özellikler kısmında argb olmadığı yazıyordu aradım sordum bir bayan çıktı o da evet yok dedi muhtemelen sayfaya bakıp söyledi o da bilmiyor. Ben yine de aldım indirimde olduğu için ve benim tahmin ettiğim gibi yanlış yazılmıştı
440mm yazmış bi sitede bu kasaya herkes bişey uydurmuş bitfenix sitesi çince olduğu için bu durum olmuş olabilir

Başka forumda Gainward RTX 5070 Phyton III
Kart takmış biri 29cm ve bir sürü boşluk var başka forum linki atmak yasak mı bilmiyorum
Post automatically merged:

Başka forumda Gainward RTX 5070 Phyton III
Kart takmış biri 29cm ve bir sürü boşluk var başka forum linki atmak yasak mı bilmiyorum
Özelden attım