BitFenix CUBE Premium 750+w Yardım

RuLingx57

80+
Reaksiyon skoru
2
Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim.

İnşallah gerçekten can sıkıcı bir durum hâlbuki site hazır sistem toplarken uyumsuz parçaya izin vermemeli. Herkes ne bilsin böyle bir olay var
evet çok haklısınız bende uyumsuz parça olmayacağını düşündüğüm için satın aldım daha sonra şans eseri fark ettim durumu

Hocam bence yanlış yazmışlar buna çok benzeyen bı.modelde 420mm destek olduğunu yazmışlar buda taş çatlasa 310mm dir min 280mm inanılmaz küçük bir değer
bitfenix-ceto-750w-gaming-kasa-h3.webp

hocam hazır sistem aldım itopyadan
Post automatically merged:

Hocam bence yanlış yazmışlar buna çok benzeyen bı.modelde 420mm destek olduğunu yazmışlar buda taş çatlasa 310mm dir min 280mm inanılmaz küçük bir değer
Alıntıyı görüntüle
hocam böyle yazıyor

acaba yanlış yazılmış olma ihtimali var mıdır?

Ekler

• IMG_7948.webp
    IMG_7948.webp
    3.2 KB · Hit: 14

Senin kasa bu olabilir fotoğraf çekimleri aynı

Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim.

ekran kartı hava alamadığı için bile arıza verebilir bu yüzden biraz daha uzun bir kasa bakın

Senin kasa bu olabilir fotoğraf çekimleri aynı
hocam bu kasanın adı ceto premium benim kasanın adı cube premium muhtemelen bu attığınız daha büyük ama birebir aynı duruyorlar

Haklısın ama senin kasayı bulamadım ne hikmetse

Epey de ki bilgi muhtemelen doğrudur ürün kodu ile arattım

Haklısın ama senin kasayı bulamadım ne hikmetse

Epey de ki bilgi muhtemelen doğrudur ürün kodu ile arattım
evet haklısınız ürün kodları birebir aynı bu durumda aynı kasa oluyor o zaman itopya yanlış yazmıştır umarım çünkü kasa gerçekten büyük 280mm desteklemesi saçma geliyor

evet haklısınız ürün kodları birebir aynı bu durumda aynı kasa oluyor o zaman itopya yanlış yazmıştır umarım çünkü kasa gerçekten büyük 280mm desteklemesi saçma geliyor
Benim minnak kasa bile 320mm usta akvaryum bir kasanın 280mm desteklemesi imkansiza yakın eğer 280mm isede çok garip bı durum