Neler Yeni

BITFENIX Nova Mesh SE TG PC KASASI ALINIR MI? / Beyaz

Can...

80+ Platinum
Evet hocam masraf istemiyorum açıkçası bütçemi aşıyor ama daha sonrası için olabilir tabi bu hali hazırda gelen fanları kullanma şansınız oldu mu? Nasıl ses seviyesi vss.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakınacağım.

Peki hocam bişey daha söylemek istiyorum. Hakikaten de denildiği gibi kasa SAÇ ları çokmu ince ve esnek?
şöyle diyim kardeşime sistem aldım kasa zokoydu sac ince olduğu için yamuşlmuş oda anakartı yamultmuş gittim sıfır yedekte bitfenix helios vardı ona geçirdim sistemi yamukluk birazda olsa düzeldi

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
şöyle diyim kardeşime sistem aldım kasa zokoydu sac ince olduğu için yamuşlmuş oda anakartı yamultmuş gittim sıfır yedekte bitfenix helios vardı ona geçirdim sistemi yamukluk birazda olsa düzeldi
Anladım hocam👍 ama yorumlarda açıklamada adamlar Zakonun saç kalınlığı 0.6 mm olduğunu ve sağlam olduğunu söylüyorlar. Modeli Zako Amiral White

Can...

80+ Platinum
Anladım hocam👍 ama yorumlarda açıklamada adamlar Zakonun saç kalınlığı 0.6 mm olduğunu ve sağlam olduğunu söylüyorlar. Modeli Zako Amiral White
bilmedim hocam molex güç girişi kötü bir eksi yani o bile soğumama sebep :D

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön

Can...

80+ Platinum

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bilindik markalardan şaşmayın.
Bitfenix, Phanteks, DeepCool, LianLi vb bütçe dostu kaliteli kasalar bulabilirsiniz.

Bir tane bırakayım şuraya. Bu devirde bu rakamda kıymeti bilinmesi gereken bir model.

Can...

80+ Platinum
Bilindik markalardan şaşmayın.
Bitfenix, Phanteks, DeepCool, LianLi vb bütçe dostu kaliteli kasalar bulabilirsiniz.

Bir tane bırakayım şuraya. Bu devirde bu rakamda kıymeti bilinmesi gereken bir model.

beyaz istiyor arkadaş hocam

Eric Cartman

80+ Bronze
Peki hocam bişey daha söylemek istiyorum. Hakikaten de denildiği gibi kasa SAÇ ları çokmu ince ve esnek?
hocam öyle bir şey yok bu fiyata alınabilecek en geniş kasalardan. sac kalitesi orta öyle vasat falan değil. elini bastırınca içeri girmiyor yani. gelen fanları kullanabilirsin ama dediğin gibi son hızda çalışır ses belki rahatsız edebilir kişiye göre değişir bu durum. kulaklık takılı oyun oynuyorum dersen bir şey farketmez.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
beyaz istiyor arkadaş hocam
Konu da başka kasalar önerilme ve genel bir kalite algısı konuşulduğunu görünce bağımsız olarak şu an değerlendirilebilecek bir kasa attım.
Beyazı da keşke bu rakamda olsaydı bu kasanın.

Eric Cartman

80+ Bronze
şöyle diyim kardeşime sistem aldım kasa zokoydu sac ince olduğu için yamuşlmuş
kardeş sac ince olduğu için yamulmaz darbe almıştır kargoda durduk yere sac eğilip bükülmez. bana thermaltake kasa geldi adamlar onun bile ayaklarından birini içeri göçürtmüş. saçma bir örnek olmuş açıkçası. ben genel zoko marka kasalar için konuşmuyorum linkini attığım ve kullandığım kasa için yorum yaptım. kullanıcı olarak görüşlerim bu yönde taş gibi kasa eğilme bükülme yok (y)

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
hocam öyle bir şey yok bu fiyata alınabilecek en geniş kasalardan. sac kalitesi orta öyle vasat falan değil. elini bastırınca içeri girmiyor yani. gelen fanları kullanabilirsin ama dediğin gibi son hızda çalışır ses belki rahatsız edebilir kişiye göre değişir bu durum. kulaklık takılı oyun oynuyorum dersen bir şey farketmez.
Anladım hocam ben bir sefer alıcam kasa ileriye dönük dediğiniz model ile Bitfenix modeli arasında kaldım. Eğer ilerde Fan alabilirsem kontrolcüsü olan iyi olur gibi sonrasında aklıma takılan ön panel sizdeki kasanın ön paneli plastik mi?

Konu da başka kasalar önerilme ve genel bir kalite algısı konuşulduğunu görünce bağımsız olarak şu an değerlendirilebilecek bir kasa attım.
Hocam tşk ben bayadır siyah teknolojik ürünler kulanıyorum lakin hakikaten sıkıldım artık siyah siyah vss. Ondan ötürü Beyaz kasa tercihim olacaktır.

kardeş sac ince olduğu için yamulmaz darbe almıştır kargoda durduk yere sac eğilip bükülmez. bana thermaltake kasa geldi adamlar onun bile ayaklarından birini içeri göçürtmüş. saçma bir örnek olmuş açıkçası. ben genel zoko marka kasalar için konuşmuyorum linkini attığım ve kullandığım kasa için yorum yaptım. kullanıcı olarak görüşlerim bu yönde taş gibi kasa eğilme bükülme yok (y)
Ben bide bu kasada kapağın menteşeli oluşunu beğendim açıkçası güzel düşünülmüş. Bu arada Türk markası mı?

Can...

80+ Platinum
Hiçbir farkı yok aslında sadece beyaz özel olarak topluyorlar diye yüksek çakallık var işin içinde aslında

Kargodan değil ki darbe hiçbir şey yok üründe iç kısım da 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,027,537
Üyeler
162,832
Son üye
Yusuf ensar
Top Bottom