Neler Yeni

Bitirdiğim Oyunlar (Sürekli Güncellenecek)

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Arkadaşlar merhabalar, single player oyunlara tekrardan ağırlık vermek istiyorum o yüzden böyle bir liste hazırlayacağım.
Siz de bitirdiğiniz oyunları liste halinde yazıp sürekli güncelleyebilirsiniz. Böylelikle oyun arayanlar için de güzel bir liste olmuş olur.

-The Witcher: 1, 2, 3
-The Elder Scrolls V: Skyrim
-Beholder 1, 2
-Alien: Isolation
-Amnesia: A Machine for Pigs
-Amnesia; The Dark Descent
-Batman: Arkham City GOTY
-Bully: Scholarship Edition
-FlatOut 2, 3, 4
-Hitman 2
-Just Cause 2, 3
-Life is Strange
-Max Payne 1, 2, 3
-Mafia 1 ,2
-Resident Evil: 4
-Resident Evil: 2, 3 (Yenilenmiş)
-Rusty Lake (Hotel, Paradise, Roots)
-Gta (Tüm Seri)
-Saints Row 2, 3
-God of War
-Far Cry (Oyunlarını genelde bitirmedim. Şu an başladım ilk oyundan ve bitirdikçe konuya ekleyeceğım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Her bitirdiğim oyunu buraya ekleyeceğim. Bu tür konular siliniyor mu veya belli bir yazma sınırı var mı bilmiyorum. Ama başta belirttiğim gibi başkalarına oyun aramasında yardımcı olabilir.

LaketrooS

80+ Silver
StarWars evrenine dair bilgim yok filmlerini falan da izlemedim. Oyun seri halinde mi? Öyleyse neyden başlamam gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir şey demene gerek yok. İstersen bitirdiğin oyunları yazabilirsin. Burada yarış amacıyla veya ödül amacıyla konu açmadım. Belki birisi görür ve güzel oyun mu diye bakmaya başlar.
Star warstan tam zevki almak istiyorsan 4-5-6-1-2-3 diye izleyin
Yok ben şaşırmak zevk almak istemiyorum ot gibi dümdüz izlicem diyorsan 1-2-3-4-5-6 diye izle

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar merhabalar, single player oyunlara tekrardan ağırlık vermek istiyorum o yüzden böyle bir liste hazırlayacağım.
Siz de bitirdiğiniz oyunları liste halinde yazıp sürekli güncelleyebilirsiniz. Böylelikle oyun arayanlar için de güzel bir liste olmuş olur.

-Beholder 1, 2
-FlatOut 2, 3, 4
-Hitman 2
-Just Cause 2, 3
-Life is Strange
-Max Payne 1, 2, 3
-Mafia 1 ,2
-Gta (Tüm Seri)
-Saints Row 2, 3
-Far Cry (Oyunlarını genelde bitirmedim. Şu an başladım ilk oyundan ve bitirdikçe konuya ekleyeceğım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Her bitirdiğim oyunu buraya ekleyeceğim. Bu tür konular siliniyor mu veya belli bir yazma sınırı var mı bilmiyorum. Ama başta belirttiğim gibi başkalarına oyun aramasında yardımcı olabilir.
-Star Wars Jedi Fallen Order
-Bioshock 1-2-İnfinite
-Black Mesa(HALF LİFE REMASTER)
-Call Of Juarez Gunslinger
-Celeste
-Deus Ex Human Revolution
-Dishonored 1-2
-Dying Light
-Hotline Miami
-Shadow of Mordor
-Ori and the blind forest
-Ori and the will of the wisps
-Portal
-Ryse: Son Of Rome
-Saints Row: The Third
-Saints Row: Gat out of Hell
-Saints Row IV
-Shadow Tactics: Blades of Shogun
-Sleeping Dogs
-To The Moon
-Tomb Raider 2013
-The Witcher 2-3
-Wolfeinstein: The New Order
-Wolfeinstein: The Old Blood
benim bitirdiklerim bunlar hepsini tavsiye ederim ve bitirdiğiniz oyun varsa steamde kategori edip bitirdiklerim şeklinde benim gibi ayırabilirsiniz

Ekler

• steamoyunlarım.png
    steamoyunlarım.png
    92.8 KB · Hit: 44

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Fortnite güzel bir oyun , kitlesi biraz küçük yaşa hitap ediyor o kadar. kendim hala oynuyorum ve yaşım 16.
Yapısız mod geldiğinden bu yana arada giriyorum. Mimar sinan modu olmadan daha iyi bana göre.

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
StarWars evrenine dair bilgim yok filmlerini falan da izlemedim. Oyun seri halinde mi? Öyleyse neyden başlamam gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir şey demene gerek yok. İstersen bitirdiğin oyunları yazabilirsin. Burada yarış amacıyla veya ödül amacıyla konu açmadım. Belki birisi görür ve güzel oyun mu diye bakmaya başlar.
Bu arada yayın şurasına göre izlemeni tavsiye ederim. Clone wars son sezona başlıyorum ufaktan ben ve mükemmel.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
hepsini öneriyor musun? veya en sevdiklerine göre sıralama ile yazsaydın keşke

NespaY

80+ Silver

-Beholder 1, 2
-FlatOut 2, 3, 4
-Hitman 2
-Just Cause 2, 3
-Life is Strange
-Max Payne 1, 2, 3
-Mafia 1 ,2
-Gta (Tüm Seri)
-Saints Row 2, 3
-God of War

Vatana millete hayırlı olsun knk

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
hepsini öneriyor musun? veya en sevdiklerine göre sıralama ile yazsaydın keşke
Hepsini öneriyorum, çünkü bitirdim. Bana hitap etmeyen oyunları bitirmem genelde. Tabi bunları bitirdim bana hitap etti ama size hitap etmeyebilir o yüzden sıralama yapmadım.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji

-Beholder 1, 2
-FlatOut 2, 3, 4
-Hitman 2
-Just Cause 2, 3
-Life is Strange
-Max Payne 1, 2, 3
-Mafia 1 ,2
-Gta (Tüm Seri)
-Saints Row 2, 3
-God of War

Amnesia serisini oynamışsınız son çıkan Amnesia Rebirth oyununu da tavsiye ederim indirimlerde 17 TL oluyor. Bunun dışında Frictional Games'in Penumbra serisini de öneririm bir de Soma.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
E sen RDR 2'yi oynamamışsın, God of War'ı da oynamamışsın. Bunları oynamayan kişi oyun oynadım demesin bence.
Rdr2'yi sevmiyorum god of war denemedim daha ama iyi gamerımdır, hikayeli oyunlara bayılırım ama rdr2'yi sevemedim bi türlü:D

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Rdr2'yi sevmiyorum god of war denemedim daha ama iyi gamerımdır, hikayeli oyunlara bayılırım ama rdr2'yi sevemedim bi türlü:D
Hocam herkes sevecek diye bir şey yok zaten. Hitap etmiyodur.

Top Bottom