Bitlis Nasıl Şehir??

Üniversite'ye mi gideceksin?

Bir doğu şehri, Van'ın yanında, merkez bölgesinde gezilecek güzel yerler var, oradan Van Göl'ünü de gezebilirsin, insanları hakkında bilgim yok ama muhtemelen sıcak kanlıdır ama siyaset muhabbeti açmanı önermem, onun dışında iyi bir yer. Ne için gideceğine de bağlı?

Bir doğu şehri, Van'ın yanında, merkez bölgesinde gezilecek güzel yerler var, oradan Van Göl'ünü de gezebilirsin, insanları hakkında bilgim yok ama muhtemelen sıcak kanlıdır ama siyaset muhabbeti açmanı önermem, onun dışında iyi bir yer. Ne için gideceğine de bağlı?
Lisedeyim taşınma durumumuz var.

Bir doğasever isen çok güzel yaylaları, dağları, gölleri olan bir yer. Okumak için ise merkezden çıkma derim.

Lisedeyim taşınma durumumuz var.
bir kastamonulu olarak köy içlerinde aşırı cinayet olabiliyor doğu yerlerini bilmem ama doğulular genelde dinci oluyor bundan dolayı istabul insanının kafasına uymuyor o yüzden din ve siyaset muhabbeti açıldığında ben su alıyım diyip filan kalkmanı öneririm

bir kastamonulu olarak köy içlerinde aşırı cinayet olabiliyor doğu yerlerini bilmem ama doğulular genelde dinci oluyor bundan dolayı istabul insanının kafasına uymuyor o yüzden din ve siyaset muhabbeti açıldığında ben su alıyım diyip filan kalkmanı öneririm
Kastamonu mu ? yakınmışsın bizim oraya.

Kastamonu mu ? yakınmışsın bizim oraya.
sinop mu
ben kastamonudan ineboludayım hemen denize koşsam denize giderim aşşırı yakın bir de atatürkün şapka kanununu açıkladığı yerin altında filan da çalıştım böyle tarihi düşününce gerçekten oralarda yaşamak güzel oluyor 3 ay da olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,049
Üyeler
191,027
Son üye
serkanedabasar78
Geri