Şehir Kurma Oyunları Önerileri

Kendimi kaptıramadım, sanki bir amacı yokmuş gibi oynuyorum. Oynanış sıralaması nasıl olmalı?
Hikaye oluşturma simulatörü binbir tane sorun varken istersen uyuşturucu imparatorluğu kurarsın , istersen milleti yağmalarsın , istersen imparatorluğu çökertip kendin olursun (royalty lazım) , istersen kendi dinini oluşturur ya misyonerler ile ya da silah zoruyla teşfik edersin (ideoloji dini lazım) , uzaya çıkıp orada kolonileşebilirsin (odysey lazım) ve bunlar gibi tonlarca senaryo var istediğini seç beğen oyna :D

Hikaye oluşturma simulatörü binbir tane sorun varken istersen uyuşturucu imparatorluğu kurarsın , istersen milleti yağmalarsın , istersen imparatorluğu çökertip kendin olursun (royalty lazım) , istersen kendi dinini oluşturur ya misyonerler ile ya da silah zoruyla teşfik edersin (ideoloji dini lazım) , uzaya çıkıp orada kolonileşebilirsin (odysey lazım) ve bunlar gibi tonlarca senaryo var istediğini seç beğen oyna :D
Çok teşekkür ederim

Vallahi piyasasını öğrenmem lazım öyle kafadan fiyat çıkarmak zor.
Zaten oyun 40 dolar dlclerle (1754 Türk lirası) bir de öğrenmeye de mi para ? Oyunu gavur geliştiriyor bizim Türkler de oynamayı öğretiyor anca. :p
Bir şey söyleyeyim onu yapabilen millette az gerçi.

Çok teşekkür ederim
Rica ederim oyunun kendi bir hikayesi yok hikayeyi kendin oluşturman gerek sıkıcı olmamasının sebebi mod desteği var ve dlc ler oyun gibi. Eğer dlc'ye para yetmez veya normal olarak oyundan fazla para vermek istemezsen dm at yardımcı olurum.

gerçek şehir kurma simülasyonu istiyorsan bilgisayarın el veriyorsa cities skylines 2 ye bak derim . Yoksa cities 1 de hala oynanılabilir (2. oyunun simülasyon derinliği daha yüksek)

Kesin aile paylaşımı yapacaksın.
Yok :D oyunun sadece dlclerini aşırı kolay bir şekilde edinmenin bir yolu var. (isteyen komple oyunu da öyle edinir ama ben oyunu çok sevdiğim için satın aldım)

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Senr
Yok :D oyunun sadece dlclerini aşırı kolay bir şekilde edinmenin bir yolu var. (isteyen komple oyunu da öyle edinir ama ben oyunu çok sevdiğim için satın aldım)
Ya ben şahsen ekosistemden, yani ileride deck gibi cihazlara başvururum diye para veriyorum bir de bazı insanlar nasıl üremeliyse çoğalmalıysa bu tarz oyunlarda çoğaltılmalı eee cinsel yolla yapamayacağımıza göre. 😂

The Bindin of Isaac'te yapmıştım ben bunu o yüzden Rimworld alamadım ama sırada daha Euro Truck Similatör 2 dlcleri ve Asetto Corsa compatitizion var onlardan sonra nasip olursa aklımda Rimworld var.

Ya ben şahsen ekosistemden, yani ileride deck gibi cihazlara başvururum diye para veriyorum bir de bazı insanlar nasıl üremeliyse çoğalmalıysa bu tarz oyunlarda çoğaltılmalı eee cinsel yolla yapamayacağımıza göre. 😂

The Bindin of Isaac'te yapmıştım ben bunu o yüzden Rimworld alamadım ama sırada daha Euro Truck Similatör 2 dlcleri ve Asetto Corsa compatitizion var onlardan sonra nasip olursa aklımda Rimworld var.
İsaac yapımcısının yeni oyununa baktın mı baya zevkli çıktığı gün aldım kdkdkf

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
İsaac yapımcısının yeni oyununa baktın mı baya zevkli çıktığı gün aldım kdkdkf
Baktım hatta alacak bütçemde vardı ama ben daha Isaac'i bitiremedim de Isaac'te bitecek gibi bir oyunda değil zaten bir de üstüne buna da girersem bilgisayar bağımlısı daha doğrusu oyun bağımlısı olarak yatakta ölmekten ve A habere çıkmaktan korktum dolayısı ile almadım.

Belki de A habere çıksam oyunlar yasaklanırdı bak sayemde oyunların yasaklanmasından kurtuldunuz yaa ! :hackerman:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri