Coochie Man
80+ Bronze
- Katılım
- 24 Aralık 2020
- Mesajlar
- 797
- Reaksiyon skoru
- 257
Sosyal imkanları nasıl?
Yok hayır lisedeyim.Üniversite'ye mi gideceksin?
Lisedeyim taşınma durumumuz var.Bir doğu şehri, Van'ın yanında, merkez bölgesinde gezilecek güzel yerler var, oradan Van Göl'ünü de gezebilirsin, insanları hakkında bilgim yok ama muhtemelen sıcak kanlıdır ama siyaset muhabbeti açmanı önermem, onun dışında iyi bir yer. Ne için gideceğine de bağlı?
Anladım. Ben gitmedim ama gidenler iyi diyor. Bir büyükşehir gibi imkanlar olmaz ama iyidir yani.Lisedeyim taşınma durumumuz var.
Umarım Merkez'e taşınırsın yoksa öyle ilçeler büyük şehirlerde yaşamış kişiler için pek yaşanılacak yerler değil.Lisedeyim taşınma durumumuz var.
bir kastamonulu olarak köy içlerinde aşırı cinayet olabiliyor doğu yerlerini bilmem ama doğulular genelde dinci oluyor bundan dolayı istabul insanının kafasına uymuyor o yüzden din ve siyaset muhabbeti açıldığında ben su alıyım diyip filan kalkmanı öneririmLisedeyim taşınma durumumuz var.
Kastamonu mu ? yakınmışsın bizim oraya.bir kastamonulu olarak köy içlerinde aşırı cinayet olabiliyor doğu yerlerini bilmem ama doğulular genelde dinci oluyor bundan dolayı istabul insanının kafasına uymuyor o yüzden din ve siyaset muhabbeti açıldığında ben su alıyım diyip filan kalkmanı öneririm
sinop muKastamonu mu ? yakınmışsın bizim oraya.