Aware
80+ Silver
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.BTC türk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta bana türk lirası çekmek lazım zaten dolarla işim yok
Aynı mantık zaten.
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.BTC türk
Usta kriptoyla işim yok zatenSeviye 1 için de kimlik ve yüz doğrulama hariç neredeyse tüm bilgileri istiyor. Yani isim soyisim TC falan vereceksin yine. Bu şekilde kripto para alım satımı yapabilirsiniz ama seviye 2 doğrulama yapmadan kripto para çekemezsiniz.
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.Öğrenirim sıkıntı değil de şu kimlik sıkıntı
Sen sıkıntı etme oraları kimliğimi vermeden TL yatırıp TL çekebilirmiyimNOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
O kadar kolay olmuyor ya o işler :d
İşte banka hesabı olmadan yatırma ve çekme yapamazsın artık. Papara/İninal yöntemleri kaldırıldı borsalardan.BTC türk
Neden sıkıntı?Öğrenirim sıkıntı değil de şu kimlik sıkıntı
Kimliğimi vermek istemiyorumNeden sıkıntı?
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.Sen sıkıntı etme oraları kimliğimi vermeden TL yatırıp TL çekebilirmiyim
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.Kimliğimi vermek istemiyorum
Yüzümü de vermek istemiyorum
Bu ikisini babamın sitesi olsa vermem
AnladımNOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Hayır. Para yatırmak için gönderilen banka hesabınında senin adına olması gerekiyor
Yok birader kimliğimi vermem ne olursa olsun bitcoinsiz olsunNOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Hayır. Para yatırmak için gönderilen banka hesabınında senin adına olması gerekiyor
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Belli bir sözleşmeye göre veriyorsun zaten eğer dışına çıkarlarsa suç .
binance tr hesabımda tl ile kriptopara alıp satmak için 1. seviye doğrulama istedi bu doğrulamada; tc kimlik no ,isim soyisim ve adres bilgilerimi girmemi istedi.Fotoğraf veya tc kimlik fotoğrafımı koymadım ve bu şekilde işlem yapabiliyorum.Kimliğimi vermek istemiyorum
Yüzümü de vermek istemiyorum
Bu ikisini babamın sitesi olsa vermem
ytd yazıp durma hiçbir şeyi değiştirmeyecek onu yazınca. Ayrıca onu yazmanı gerektirecek bir durum yok.NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Belli bir sözleşmeye göre veriyorsun zaten eğer dışına çıkarlarsa suç .
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.Coin işine girmeni tavsiye etmem, bu işin ayrıca nasıl bir eğitimi olabilir o da garip, bana göre tamamen kumar bu sektör çünkü büyük yatırımcıların elinde, 4-5k ile bir şey yapamazsın. Örneğin Elon Musk girdi bitcoine bi anda arttı bitcoin üstüne dedi ki teslayı artık bitcoinle alabileceksiniz sonra bir çekti tüm bitcoinleri karını yaptı ve sonra teslayı da bitcoinle satmayacağını açıkladı bitcoin ciddi değer kaybetti. Yani riskli, tabii ki de kazanabilirsin iyi paralar ama zengin değilsen girme git daha mantıklı şeylere yatırımını yap yoksa bir gecede fakir kalabilirsin.