Neler Yeni

Bitocin İşine Girmek İçin 18 Yaş Şartmı ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Seviye 1 için de kimlik ve yüz doğrulama hariç neredeyse tüm bilgileri istiyor. Yani isim soyisim TC falan vereceksin yine. Bu şekilde kripto para alım satımı yapabilirsiniz ama seviye 2 doğrulama yapmadan kripto para çekemezsiniz.
Usta kriptoyla işim yok zaten
Ben türk lirası yatırıp türk lirası çekeceğim

Aware

80+ Silver
Sen sıkıntı etme oraları kimliğimi vermeden TL yatırıp TL çekebilirmiyim
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Hayır. Para yatırmak için gönderilen banka hesabınında senin adına olması gerekiyor :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimliğimi vermek istemiyorum
Yüzümü de vermek istemiyorum
Bu ikisini babamın sitesi olsa vermem
Belli bir sözleşmeye göre veriyorsun zaten eğer dışına çıkarlarsa suç .

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Hayır. Para yatırmak için gönderilen banka hesabınında senin adına olması gerekiyor :)
Anladım

Yok birader kimliğimi vermem ne olursa olsun bitcoinsiz olsun

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Coin işine girmeni tavsiye etmem, bu işin ayrıca nasıl bir eğitimi olabilir o da garip, bana göre tamamen kumar bu sektör çünkü büyük yatırımcıların elinde, 4-5k ile bir şey yapamazsın. Örneğin Elon Musk girdi bitcoine bi anda arttı bitcoin üstüne dedi ki teslayı artık bitcoinle alabileceksiniz sonra bir çekti tüm bitcoinleri karını yaptı ve sonra teslayı da bitcoinle satmayacağını açıkladı bitcoin ciddi değer kaybetti. Yani riskli, tabii ki de kazanabilirsin iyi paralar ama zengin değilsen girme git daha mantıklı şeylere yatırımını yap yoksa bir gecede fakir kalabilirsin.

abcdefg1234

80+ Silver
Kimliğimi vermek istemiyorum
Yüzümü de vermek istemiyorum
Bu ikisini babamın sitesi olsa vermem
binance tr hesabımda tl ile kriptopara alıp satmak için 1. seviye doğrulama istedi bu doğrulamada; tc kimlik no ,isim soyisim ve adres bilgilerimi girmemi istedi.Fotoğraf veya tc kimlik fotoğrafımı koymadım ve bu şekilde işlem yapabiliyorum.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

ytd yazıp durma hiçbir şeyi değiştirmeyecek onu yazınca. Ayrıca onu yazmanı gerektirecek bir durum yok.

Aware

80+ Silver
Coin işine girmeni tavsiye etmem, bu işin ayrıca nasıl bir eğitimi olabilir o da garip, bana göre tamamen kumar bu sektör çünkü büyük yatırımcıların elinde, 4-5k ile bir şey yapamazsın. Örneğin Elon Musk girdi bitcoine bi anda arttı bitcoin üstüne dedi ki teslayı artık bitcoinle alabileceksiniz sonra bir çekti tüm bitcoinleri karını yaptı ve sonra teslayı da bitcoinle satmayacağını açıkladı bitcoin ciddi değer kaybetti. Yani riskli, tabii ki de kazanabilirsin iyi paralar ama zengin değilsen girme git daha mantıklı şeylere yatırımını yap yoksa bir gecede fakir kalabilirsin.
Teknik analiz diye bir olay var dostum piyasayı manipüle ediyor ki oda teknik analizle nerde manipüle edeceğini biliyor boş konuşmak ne hoş :)

Top Bottom