Neler Yeni

Bitocin İşine Girmek İçin 18 Yaş Şartmı ?

abcdefg1234

80+ Silver
Kimliğini yüzünü adresini vermeden TL yatırıp TL çekiyorsun doğru anladım değilmi
Birde yatırdığım TL yi dolara çevirip tüm coinleri alabiliyormusun
Yoksa seviye 1 le sadece TL mi
Yüzümü veya kimliğin fotoğrafını atmadım fakat 1. seviyede 'kimlik no' ve 'adres bilgilerini' vermeni istiyor. Tl yi dolara çevirebiliyor musun bilmiyorum denemedim ama Binance TR de TRY ve USDT olarak 2 adet piyasa var iki piyasada da aynı coinler var yani paranı dolara çevirmeden TL ile işlem yapabiliyorsun.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Teknik analizin boş olduğunu söylediğiniz için boş konuşmayın dedim ki teknik analiz sadece kripto para borsasında kullanılmıyor Türk borsalarında ve yabancı borsalardada kullanılıyor ve insanlar bunun eğitimini alıyor üniversitelerde :) bilmeden konuşmayın her konunun altına yazma zorunluluğu yok sonuçta değil mi ?
Ben de biliyorum borsa da analiz olduğunu fakat coin için bu söylenemez, allah aşkına bir yatıp kalkmanızla %30-40 değer kaybedebilen bir şeyden bahsediyorsunuz neyin analizi?

Aware

80+ Silver
Ben de biliyorum borsa da analiz olduğunu fakat coin için bu söylenemez, allah aşkına bir yatıp kalkmanızla %30-40 değer kaybedebilen bir şeyden bahsediyorsunuz neyin analizi?
Aynen .

Phenoma

80+ Silver
Babanın adında açın hesabı.
2 BTC ve üstü işlemler için sadece gerekli kimlik fotosu.
Herhalde o kadar yüklü işlem yapmazsınız.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Yüzümü veya kimliğin fotoğrafını atmadım fakat 1. seviyede 'kimlik no' ve 'adres bilgilerini' vermeni istiyor. TL yi dolara çevirebiliyor musun bilmiyorum denemedim ama Binance TR de TRY ve USDT olarak 2 adet piyasa var iki piyasada da aynı coinler var yani paranı dolara çevirmeden TL ile işlem yapabiliyorsun.
Kral iyi para kazanabildinmi bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye