Neler Yeni

Bitocin İşine Girmek İçin 18 Yaş Şartmı ?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
zengin değilsen girme git daha mantıklı şeylere yatırımını yap yoksa bir gecede fakir kalabilirsin.
Dediğini katılmıyorum 300 tl ile girip 20k kazanan tanıdık var.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
NOT:YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Teknik analiz diye bir olay var dostum piyasayı manipüle ediyor ki oda teknik analizle nerde manipüle edeceğini biliyor boş konuşmak ne hoş :)
Elon Musk'ın dogecoin yazması güzel teknik analiz olsa gerek

Aware

80+ Silver
ytd yazıp durma hiçbir şeyi değiştirmeyecek onu yazınca. Ayrıca onu yazmanı gerektirecek bir durum yok.
Ne olur ne olmaz dostum önlem almak kötü değil sonuçta boş birşeyden dolayı başıma sıkıntı gelmesini istemem sonuçta :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
binance tr hesabımda TL ile kriptopara alıp satmak için 1. seviye doğrulama istedi bu doğrulamada; tc kimlik no ,isim soyisim ve adres bilgilerimi girmemi istedi.Fotoğraf veya tc kimlik fotoğrafımı koymadım ve bu şekilde işlem yapabiliyorum.
Usta 2. seviye doğrulamada herşeyi istiyor
Ben girmek istemiyorum
Ben TL yatırıp TL çekmek istiyorum
2. Seviyeyi yapmadan sen TL yatırıp TL çekebliyormusun

Aware

80+ Silver
Elon Musk'ın dogecoin yazması güzel teknik analiz olsa gerek
Shit coin olarak tabir edilen birşeyden bahsediyoruz bilmem anlayabiliyormusunuz ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Coin işine girmeni tavsiye etmem, bu işin ayrıca nasıl bir eğitimi olabilir o da garip, bana göre tamamen kumar bu sektör çünkü büyük yatırımcıların elinde, 4-5k ile bir şey yapamazsın. Örneğin Elon Musk girdi bitcoine bi anda arttı bitcoin üstüne dedi ki teslayı artık bitcoinle alabileceksiniz sonra bir çekti tüm bitcoinleri karını yaptı ve sonra teslayı da bitcoinle satmayacağını açıkladı bitcoin ciddi değer kaybetti. Yani riskli, tabii ki de kazanabilirsin iyi paralar ama zengin değilsen girme git daha mantıklı şeylere yatırımını yap yoksa bir gecede fakir kalabilirsin.
Usta becerebilene deli para var
Tandık 400k ya 3008 aldı pejo
Bitcoinden kaldırdı parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğini katılmıyorum 300 TL ile girip 20k kazanan tanıdık var.
Aynen birader
Tanıdık 0km 3008 aldı 400k ya bitcoinden vurdu parayı

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Zaten kazanabilirsin dedim, iyi tarafında bakıyosun olaya, kazanan olduğu gibi kaybeden de çok
Zaten böyle bir işe gireceksen araştırıp gireceksin, işi bilen kişilerin dediklerine bakacaksan, kafana göre girersen tabii kaybedersin, ve risk alamazsan kazanamazsın zaten.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Zaten böyle bir işe gireceksen araştırıp gireceksin, işi bilen kişilerin dediklerine bakacaksan, kafana göre girersen tabii kaybedersin, ve risk alamazsan kazanamazsın zaten.
Ekran Alıntısı.PNG

Usta bu BTC türk in sitesi
Ben bu fotoya bakarak TL yatırıp TL çekebilirim değilmi ?

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Shit coin olarak tabir edilen birşeyden bahsediyoruz bilmem anlayabiliyormusunuz ?
Dostum bana coinlerin garantisinin ne olduğunu söyler misin? Yarın öbür gün binance'in çekip gitmeyeceğinin garantisi ne thodex gibi, coinlerin arkasında dolar, euronun olduğu gibi bir merkez bankası yok, gidip çok iyi iş yapıyormuş gibi insanlara ''dostum boş konuşma'' deme yarın öbür gün çin gibi abd de yasaklarsa görürüm bu dediklerini, bana coin savunma çünkü hiçbir şeyin garantisi yok.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
evet onu anlatmaya çalışmıştım. Sadece 1. seviye doğrulama yaptım ve mesai saatleri içerisinde TL yatırıp TL çekebiliyorum
Kimliğini yüzünü adresini vermeden TL yatırıp TL çekiyorsun doğru anladım değilmi
Birde yatırdığım TL yi dolara çevirip tüm coinleri alabiliyormusun
Yoksa seviye 1 le sadece TL mi

Aware

80+ Silver
Dostum bana coinlerin garantisinin ne olduğunu söyler misin? Yarın öbür gün binance'in çekip gitmeyeceğinin garantisi ne thodex gibi, coinlerin arkasında dolar, euronun olduğu gibi bir merkez bankası yok, gidip çok iyi iş yapıyormuş gibi insanlara ''dostum boş konuşma'' deme yarın öbür gün çin gibi abd de yasaklarsa görürüm bu dediklerini, bana coin savunma çünkü hiçbir şeyin garantisi yok.
Teknik analizin boş olduğunu söylediğiniz için boş konuşmayın dedim ki teknik analiz sadece kripto para borsasında kullanılmıyor Türk borsalarında ve yabancı borsalardada kullanılıyor ve insanlar bunun eğitimini alıyor üniversitelerde :) bilmeden konuşmayın her konunun altına yazma zorunluluğu yok sonuçta değil mi ?

Top Bottom