TahaCel
80+ Gold
Dahası
akşam sipariş vericem ne kadar sınır lı
Burdaki popeyes'da şimdi sipariş versem zaten akşam gelir o yüzden benim için npakşam sipariş vericem ne kadar sınır lı
ben adana vericem eğer bitmesseBurdaki popeyes'da şimdi sipariş versem zaten akşam gelir o yüzden benim için np
teşekkür ederim 1 adet de ben kullandımSelam arkadaşlar livad2550 kodu ile yarı fiyatına yemek yiyebilirsiniz
tüm siparişlerde geçerli
tüm üyeliklerde geçerli
kod sınırlı
Ne zaman bitiyorSelam arkadaşlar livad2550 kodu ile yarı fiyatına yemek yiyebilirsiniz
tüm siparişlerde geçerli
tüm üyeliklerde geçerli
kod sınırlı
Şimdiden sipariş ver ama hemen getir işaretleme, zaman seçebiliyorsun diye biliyorum.akşam sipariş vericem ne kadar sınır lı
tamam teşekkürlerŞimdiden sipariş ver ama hemen getir işaretleme, zaman seçebiliyorsun diye biliyorum.
peki ya kapıda ödeme varmı dostum yoksa sadece kredi kartı ilemi alımlardaSelam arkadaşlar livad2550 kodu ile yarı fiyatına yemek yiyebilirsiniz
tüm siparişlerde geçerli
tüm üyeliklerde geçerli
kod sınırlı
Teşekkürler bende kullandım güzel oldu mobilden hata verdi pc den kullandım hata verenlerde öyle denesinSelam arkadaşlar livad2550 kodu ile yarı fiyatına yemek yiyebilirsiniz
tüm siparişlerde geçerli
tüm üyeliklerde geçerli
kod sınırlı
Kapıda ödemelerde fiş normal fiyat geliyor indirimli gelmiyor diye biliyorumpeki ya kapıda ödeme varmı dostum yoksa sadece kredi kartı ilemi alımlarda