Bittorrent'den dosya indirirken internet gidiyor.

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,936
İndirmeyi başlatıyorum 5 dakika felan sorunsuz ilerliyor aniden indirme hızı 2 kilobaytlara düşüyor ve PC de internet donuyor bildiğin, 20 saniye sonra tekrar tam hıza yükseliyor, bu aralıklarla devam ediyor döngü gibi. çözemiyorum arkadaşlar.

Bittorrent reklamlara dolu. Pek işe yaradığını söylemem ve seed sayısı ve seedlerin yüklemesi de önemli.

normal bit mi qbit mi, torrent ayarlarından bağlantı protokolunu tcp ve udp den sadece tcp yap düzelir

Bittorrent reklamlara dolu. Pek işe yaradığını söylemem ve seed sayısı ve seedlerin yüklemesi de önemli.
reklam görmüyorum engelleyiciden dolayı, bittorent web sürümünü kullanıyorum bu sorunu çözemedim birtürlü, eskiden sorun yoktu 2 aydır mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal bit mi qbit mi, torrent ayarlarından bağlantı protokolunu tcp ve udp den sadece tcp yap düzelir
Web sürümündeyim bulamadım o ayarı

reklam görmüyorum engelleyiciden dolayı, bittorent web sürümünü kullanıyorum bu sorunu çözemedim birtürlü, eskiden sorun yoktu 2 aydır mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Web sürümündeyim bulamadım o ayarı
Torrent öyle istediğin gibi indirme yapabileceğin bir yer değil. Seedleyen yok dosyayı.

İndirenler ve seedlerin yükleme hızları da önemli.
İndirme hızı 5 kilobayt olduğunda PC de internet donuyor, ping 5000ms oluyor onuda belirteyim. sorun bence benim internetle alakalı bir şey engelliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,686
Üyeler
174,605
Son üye
soru sordum
Geri