Biyaw yerli discord kulanan varmı yada bilen?

Reaksiyon skoru
16
Instagramda karşıma çıktı discordun hala kapalı olduğu bu günlerde iyi bir alternatif arıyorum kulanan yada bilen varsa cevaplarsa mükemmel olur

Kullanımı nasıl ?
Ses ve arama varmı ?
Discord Tan temel farkları neler?

Cgucin adım bu eklerseniz deniyelim deniycem kimse yok çevremde

Son düzenleme:
Kullanmadım ama %90 discordun kalitesini veremez git bunu kullancana goodbyedpi ile discord kullan daha iyi

team speak'in yeni versiyonu var. discord clonu gibi
goodbyedpi, dns değişimleri de işini görebilir

Haberim yoktu, yerli diye indireyim kullanayım dedim. Şaşırtmadılar yine.
1751637434112.webp

Arkadaş bari yazının fontunu direkt kopyalamayın ya. Kendiniz de bir şeyler katın. Tutmuş şeyi alıp adını değiştirip vermişler direkt. Bu ekranı görür görmez sildim anında.
Hazır olarak tutmuş, başarılı olmuş herhangi bir şeyin muadilini yaparken laps diye aynısını çakanlardan nefret ediyorum.
Aynı şey üç harfli marketlerin abur cubur ürünlerinde de geçerli, ulan bisküviyi çikolatayı çalmışsın eyvallah. Bari adını çalma Allahsız. Adam OREO yapmış bu hemen aynısını BOREO diye çıkarmış. Adam MARS yapmış bu aynısını BARS diye çıkarmış.

Şaşırdım valla bunu da Piscord falan diye çıkarmamışlar hayret.

T
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş bari yazının fontunu direkt kopyalamayın ya. Kendiniz de bir şeyler katın. Tutmuş şeyi alıp adını değiştirip vermişler direkt. Bu ekranı görür görmez sildim direkt.
Hazır olarak tutmuş, başarılı olmuş herhangi bir şeyin muadilini yaparken laps diye aynısını çakanlardan nefret ediyorum.
Aynı şey üç harfli marketlerin abur cubur ürünlerinde de geçerli, ulan bisküviyi çikolatayı çalmışsın eyvallah. Bari adını çalma Allahsız. Adam OREO yapmış bu hemen aynısını BOREO diye çıkarmış. Adam MARS yapmış bu aynısını BARS diye çıkarmış.
Tutmaz zaten bu kafada çıkan bir marka. Birebir de kopyalamazsın.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaş bari yazının fontunu direkt kopyalamayın ya. Kendiniz de bir şeyler katın. Tutmuş şeyi alıp adını değiştirip vermişler direkt. Bu ekranı görür görmez sildim anında.

Şaşırdım valla bunu da Piscord falan diye çıkarmamışlar hayret.
adamlar muadili olcam diye uğraşmamışlar zaten aynısını sunmaya çalışmışlar. Belki güzerldir bi bakıcam şimdi tamamen discord kopyası ise discord kalitesine yakın demektir neden olmasın ?

Geri