Biyoloji nasıl çalışır

brwscter2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Senaryo diye bir muhabbet varmış ilk önce 5 soru olacak dediler ardından şimdi de 7 soru olacak dediler çıkacak 2 soru çokda işlemedeğimiz yerlerden ve klâsik biyoloji işte çok fazla ezber istiyor nasıl sizce çalışılmalı
(Sınav 7.ders saatinde olacak ve onun haricinde 2 ve 3. Derslerde sınav var diğer kalan derslerde çalışsam çok katkısı olur mu

Dediğin gibi biyoloji sadece ezber. Ezberlemekte zorlanıyorsan kendine göre kodlama falan yapabilirsin belki.

Senaryo diye bir muhabbet varmış ilk önce 5 soru olacak dediler ardından şimdi de 7 soru olacak dediler çıkacak 2 soru çokda işlemedeğimiz yerlerden ve klâsik biyoloji işte çok fazla ezber istiyor nasıl sizce çalışılmalı
(Sınav 7.ders saatinde olacak ve onun haricinde 2 ve 3. Derslerde sınav var diğer kalan derslerde çalışsam çok katkısı olur mu
kacinci sinifsin kankam

Benim taktiğim hep soru çözmek üzerine oldu. Önce konuyu okuyorum detaylı sonra da soru çözmeye başlıyorum takıldığım soruları kitapta teker teker arayıp buluyorum. Bulduğum kısmı tekrar okuyorum. Bilmediğim terim varsa onu da arayıp bulup tekrar okuyorum. Bir süre sonra kendi başıma soruları çözmeye başlıyorum başka kitaptan. Biyoloji 12. Sınıfta çok iyiydi.

Selin hoca biyoloji kanalından çalışılır :)

öyle değil işte artık hocam seneryo mantğı var sadece 1 soru çıkacak oda 5 10 puan :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,114
Üyeler
203,324
Son üye
qrmnarda1
Geri