Neler Yeni

Biyoloji sınavım var ama sanki çalışmamış gibiyim

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Kanka ne dion şuan konu sınav, sınav bitsin youtube yazılım herşeye başlayacağım
D0ru diyon. Dediğim gibi Tonguç hızlı tekrar gibisinden bak hala vakit var 40dkda fln halledersin.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
D0ru diyon. Dediğim gibi Tonguç hızlı tekrar gibisinden bak hala vakit var 40dkda fln halledersin.
40dkda olmuyormuş :D
45 dakika genel tekrar yaptım şimdi soru çözmeye çalıştığımda öğrenemediğimi farkettim şimdi konu videolarını izleyeceğim 1 saat 35 dakika sonrada soru çözeceğim ancak oturturum herhalde sabahta tarih sınavına çalışırım artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok geç annem geç kalma diyor mevcut yumurta dayandı
sınav kaçta ki? bizimki 1.30

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
40dkda olmuyormuş :D
45 dakika genel tekrar yaptım şimdi soru çözmeye çalıştığımda öğrenemediğimi farkettim şimdi konu videolarını izleyeceğim 1 saat 35 dakika sonrada soru çözeceğim ancak oturturum herhalde sabahta tarih sınavına çalışırım artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınav kaçta ki? bizimki 1.30
Saat 9 da sabah

furkanbos

80+
ben ezber derslerden nefret ediyorum biyolojiden ayrı bi nefret ediyorum bence çoook fazla gereksiz konu var
Dostum bütün biyoloji bitti ezber yapmadım hiç.ezber yapılması gerekmiyor. Senin şunun okuyup anlaman lazım sadece. Konu anlatımında yanlarda sorular oluyor. O sayfayı okuyup yanlarında soru çözerek pekiştiriyorsun. Öyle yapabilirsin.
Senin anlıyorum bende öyleydim. Biyolojiye bakış açım değiştiğinde o zaman hallettim.
Umarım halledersin yararim olmuştur.

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
Dostum bütün biyoloji bitti ezber yapmadım hiç.ezber yapılması gerekmiyor. Senin şunun okuyup anlaman lazım sadece. Konu anlatımında yanlarda sorular oluyor. O sayfayı okuyup yanlarında soru çözerek pekiştiriyorsun. Öyle yapabilirsin.
Senin anlıyorum bende öyleydim. Biyolojiye bakış açım değiştiğinde o zaman hallettim.
inş bi gün anlarım biyolojiyi :(

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
hocam biz bunları ezberliyoz ama en fazla 2 3 gun gidiyo sonra egitim nie kotuu

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Soruda birden proteini çeşitleyiniz lipitleri çeşitleyiniz sorusu olunca kala kalıyorum ama işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Enes Öztürk
Uzaktan eğitimde ilk dönem sınav olduk . Aklımda hiç bir şey kalmadı sanki hala 8. sınıfım . Açılmasın şu okullar . 😔

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Klasik sorulardan nefret ediyorum ya. Daha bitki biyolojisi de bir terim onun yazılışı bile bilmiyorum. Testlere gelince çözüyorum bile
BAŞIM O KADAR GARİP AĞRIYORKİ AĞLAYAMIYORUM

Top Bottom