Bizim insanımız neden bu kadar kazıkçı

Leilike JR

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
880
Dostlar bizim insanımız bilgisayar al satı yaparken elindeki malı hint kumaşı sanıyor grupta önceden tartışıldı o paraya daha iyisi varken bunu neden alalım diye amam buyrun kendi gözlerinizle görün

Site Parsing Response hatası verdiği için ekran görüntüsü atamıyorum ama Kütahya ikinci el grubunda 6600XT R5 5600'lü sistemi adam 22000₺ ye satıyor ama o paraya 3080 Sistem Toplayabiliyorum

Bu PCnin eksikleri olsa da nerdeyse her anlamda bunu almak daha mantıklı iken insanlar neden böyle davranıyor

Bilmeyen adamları tokatlamaya çalışıyorlar işte hocam

adamlar kullanılmış 2. el cihazları sıfır fiyatından fazlaya satıyorlar o da bişey mi :D

İşlemci ve anakartı pahalı ve kötü atmışsın. Sıfırdan pahalı satan birçok kişi var.

Millet olarak iyice ahlakımız bozuldu çünki herkes birbirini öpme derdinde Ekonomi cart curt birşekilde düzelir ama ahlakımız nasıl düzelecek bilemiyorum... 1.5 sene önce sistem toplama aşamasındaydım şehrimdeki bilgisayarcıya fikir olması için dümenden girdim adam bana 1050ti li sisteme fiyatı tam hatırlamıyorum 22.000 civarı dedi o paraya ben 4060ti li sistem topladım anlamayan adamı öpüyorlar

hocam bence de bazı arkadaslar piyasayı gereksiz yükseltiyor açıkcası. bazıları da talebi gördükten sonra satmayıp fiyat arttırıyor. yani bir ürünün satar fiyatı asagı yukarı bellidir. sarı site kapansa fiyatlar düşer gibime geliyor

Koronadan sonra insanlar çıldırdı ve gerçekten boqunu çıkardı 2 el araba 0 dan pahalı olduğu zaman vardi komedi halkimiz ve esnafimiz

Millet olarak iyice ahlakımız bozuldu çünki herkes birbirini öpme derdinde Ekonomi cart curt birşekilde düzelir ama ahlakımız nasıl düzelecek bilemiyorum... 1.5 sene önce sistem toplama aşamasındaydım şehrimdeki bilgisayarcıya fikir olması için dümenden girdim adam bana 1050ti li sisteme fiyatı tam hatırlamıyorum 22.000 civarı dedi o paraya ben 4060ti li sistem topladım anlamayan adamı öpüyorlar
Eğitime gerçekten önem verilse düzelir

Yukarda öyle bir parçalarla toplamışsınki 1 hafta sonra elinde patlama garantili
Aga yani şu sistemde tek içime sinmeyen şey kasa yani ben şahsen geri kalan sistemden memnunun hadi bir de olsa olsa ekran kartının OEM olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci ve anakartı pahalı ve kötü atmışsın. Sıfırdan pahalı satan birçok kişi var.
Hocam kolay olsun diye anakart işlemci birlikte almaya çalışıyorum genelde ama söylediğin için teşekkürler

Dostlar bizim insanımız bilgisayar al satı yaparken elindeki malı hint kumaşı sanıyor grupta önceden tartışıldı o paraya daha iyisi varken bunu neden alalım diye amam buyrun kendi gözlerinizle görün

Site Parsing Response hatası verdiği için ekran görüntüsü atamıyorum ama Kütahya ikinci el grubunda 6600XT R5 5600'lü sistemi adam 22000₺ ye satıyor ama o paraya 3080 Sistem Toplayabiliyorum

Bu PCnin eksikleri olsa da nerdeyse her anlamda bunu almak daha mantıklı iken insanlar neden böyle davranıyor
bilmeyeni veya çok hakım olmayan adamlara satmak için yaptıkları bir şey bilen insan almıyor zaten

Ben de kütahyadayım 5600 6700XT 16 ram 500 ssd fsp kasa psu sistemi 18'e ilana attım 10 günde 1 kişi yazmadı 2. yazanla takas ettim değişik bir memleket burası 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,137
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri