Neler Yeni

BJK 1-3 FRNK | TWN 1-1 FB | Ülkecek ülke puanının yerle yeksan olduğu gün

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
arkadaşlar en kötüsü bizim ülkemizde en çok para harcanan sektör futbol ülkenin bir bölümü büyük bir bölümü çoluğuna çocuğuna kırmızı et yediremezken bu topçulara kulüplerimiz yüklü paralar veriyolar hakkım var mıdır bilmem o futbolcu maaşlarında ama böyle rezalet oynayacaklarsa (misal gs) haram olsun zıkkım olsun

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Baran Kut
Hepsi rezaletti ve hiçbirinin savunulacak bir tarafı yoktu. Mou'da Okan'da Gio'da hepsi sahaya bıraktı iki torba :kekw:

Dolar

80+ Silver
Galatasaray'ın fark açıp averaj üstünlüğünü ele geçirmesi gereken maçtı. Gitti ilk defa Avrupa'ya katılan takıma puan verdi. Gerçekten yazık. Futbolcusundan teknik direktörüne hepsi dünya kadar para kazanıyor. Bu maçı unutmuşlardır bile.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Galatasaray hayal kırıklığına uğrattı beni hadi diğerleri zaten vasat bir gs iyi gidiyordu ona da nazar değdi :D
diğerleri zaten vasat mı puhahaha komik ortalama bi gsli

hamzaersoy

80+ Bronze
Galatasaray'ın fark açıp averaj üstünlüğünü ele geçirmesi gereken maçtı. Gitti ilk defa Avrupa'ya katılan takıma puan verdi. Gerçekten yazık. Futbolcusundan teknik direktörüne hepsi dünya kadar para kazanıyor. Bu maçı unutmuşlardır bile.
aynen öyle eminim ki şu anda bu durumu umursayan içlerinde türk dahil kimse olmazken ülkenin tek ilgilendiği sporla da arayı açıyorlar yavaşça

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Sarp Yılmaz
diğerleri zaten vasat mı puhahaha komik ortalama bi gsli
GS'li mi ? Fenerbahçeliyim kardeşim ama sen bilirsin.
siz de tipik sorun bu gerçekleri söyleyince can acıtıyor kimse kusura bakmasın şu an ligde de uluslararası turnuvalarda da adam gibi temsil eden Galatasaray varsa tersini iddia edebileceğin istatistik söyle bilelim...

holysword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sammy
Mert + Ersin + Para ile Beşiktaş gidip önce Frankfurt'un elleri olan kalecisini alsın. Adam en az 10 topa uçup uçup çıkarttı.

Erken ve talihsiz arka arkaya 2 yediği goller harici Ajax maçına oranla çok iyi oynadı ama son paslar ve şutlar yeterli değildi. Sürekli yerden paslarla olmaz.

İşin kötüsü Lyon deplasmanına gidecek bir sonraki maçında eğer Frankfurt maçındaki talihsizliği yaşamadan oynarsa 3 puanı alır ama Ajax maçındaki gibi oynarsa o zaman başka bir şey alır.

Fenerbahçe kaybetmektense gölü atıp Twente deplasmaninda 1 puanı cebe attı. Maçı izlemedim net yorum yapamam oyun hakkında çünkü Frankfurt'un panterini izliyordum.

Gelelim Galatasaray'a hayatında ilk defa duyduğum bir takımla karşılaştılar.

2-0 önde geçip lig maçındaki gibi dayanamayıp rakibe yine avantaj verip 2-2 maçı bitirttiler.

Rakip yere yattı çamura battı es kaza 1 gol daha atsa 0 puanla dönecekti eve.

Sorsan son 2 yıl lig şampiyonu ve Avrupa Fatih'i.

Sayın Fatih zahmet olmazsa 1 oyuncunun bedeli kadar olan karşı kadroyu da yen.

NOSCOPE1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Selim EREN
Instagram
selim.eren00
Biz bi daha avrupaya takım göndermesek mi napsak beyler nasıl çözülür bu durum? özellikle galatasarayın puan kaybetmesi akıl alır gibi değil
gsli olarak 3 maçta en çok rezil olan biziz 2 maçtır maç bizim lehimizdeyken bi an ne oluyorsa oluyor tersine dönüyor akıl almıyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teneke ligden Avrupa'ya geçince sarsılıyoruz az biraz.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
en iyi sonuç Fenerbahçemizindir burada yine. Beşiktaşa üzüldük, üzülmedik ötekine.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
GS'li mi ? Fenerbahçeliyim kardeşim ama sen bilirsin.
siz de tipik sorun bu gerçekleri söyleyince can acıtıyor kimse kusura bakmasın şu an ligde de uluslararası turnuvalarda da adam gibi temsil eden Galatasaray varsa tersini iddia edebileceğin istatistik söyle bilelim...
ben gsnin farklı maçlarını mı izliyorum acaba isviçre liginin berbat takımına yenilip UCL ye katılamayan GS, sol beki boş zamanlarda garsonluk yapan bir takım ile berabere kalan gs bu nası bi temsiliyet kardeşim benim sen 2000 yılını mı izliyorsun acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,299
Üyeler
168,430
Son üye
bebur
Top Bottom