Neler Yeni

🚨BJK-BAŞAKŞEHİR MAÇI HAKSIZ HAKEM KARARI🚨

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Bugünkü Maçta Bahtiyar Oyuncusunun Gözüne Dirsek İle Darbe Yapıldı Ve Gözü Morardı Resmen Adamın Durumu Biraz Kötü Ama Hakem Buna Faul Vermeyi Geç Başakşehire Verdi

Siz Ne Düşünüyorsunuz ? Ben Düşüncemi Söyleyim O Forma Sarı Kırmızı Değilse Faul'ün Verilmez

TİTAN.

80+ Platinum
Bugünkü Maçta Bahtiyar Oyuncusunun Gözüne Dirsek İle Darbe Yapıldı Ve Gözü Morardı Resmen Adamın Durumu Biraz Kötü Ama Hakem Buna Faul Vermeyi Geç Başakşehire Verdi

Siz Ne Düşünüyorsunuz ? Ben Düşüncemi Söyleyim O Forma Sarı Kırmızı Değilse Faul'ün Verilmez
Beşiktaşlı değilim ama bu sezon Beşiktaş'ın içinden geçtiler
Haksızlık ve kötü oyunla

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
valla yazık bu takıma yönetim takımın arkasında bile durmuyor

şahin doğan

80+ Platinum
Rastgele sallanan kola kafa atıp faul beklemek.
ZORT

COMMANDERR

80+ Bronze

Sarı kırmızı formayla ne alakası var kardeş bunun ?
Bi eleştiri yapacaksan maçla alakalı yap. Sağa sola salça olmaki millette sana salça olmasın

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,657
İsim
Mert Metshi
pozisyonu izlemeyen yorum yapmasin gecmis olsun talihsiz bir durum ama kesinlikle faul yok

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi eleştiri yapacaksan maçla alakalı yap. Sağa sola salça olmaki millette sana salça olmasın
Aynısını Gs Yapınca Faul Olmuyor Kral Al İzle Siizn Adam Kasımpaşa Maçında Gitti Herkesi İte İte Geçti Hakem Düdük Çalmadı La Ne Anlatıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

COMMANDERR

80+ Bronze
Aynısını Gs Yapınca Faul Olmuyor Kral Al İzle Siizn Adam Kasımpaşa Maçında Gitti Herkesi İte İte Geçti Hakem Düdük Çalmadı La Ne Anlatıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben buraya fenerin kileri atsam en basiti dzekonun penaltı aldığı pozisyonu kendinden utanman lazım o zaman ? En basiti dün icardinin pozisyonu penaltı itiraz edebilirmisin ? Siz gerçi itiraz edersiniz.
Bide Tanımadığın birine la lan kelimelerini kullanırken dikkat kardeş , senin karşında çocuğun yok.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Ben buraya fenerin kileri atsam en basiti dzekonun penaltı aldığı pozisyonu kendinden utanman lazım o zaman ? En basiti dün icardinin pozisyonu penaltı itiraz edebilirmisin ? Siz gerçi itiraz edersiniz.
Bide Tanımadığın birine la lan kelimelerini kullanırken dikkat kardeş , senin karşında çocuğun yok.
burası forum alınmana gerek yok kral sende ban aynısını karşılık verebilirisn ben sana zaten o anlamda demedim bunu ikimizde biliyoruz o yüzden atarlanmana Gerek Yok Biz Doğru Neyse Onu Söyleriz Gs Futbola Şikeyi Getiren Takımdır

COMMANDERR

80+ Bronze
burası forum alınmana gerek yok kral sende ban aynısını karşılık verebilirisn ben sana zaten o anlamda demedim bunu ikimizde biliyoruz o yüzden atarlanmana Gerek Yok Biz Doğru Neyse Onu Söyleriz Gs Futbola Şikeyi Getiren Takımdır
FIFA da tescilli olan takım Galatasaray değil. Fenerbahçe bunu unuttun sanırım

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Harbi ergen bir mahluksun şike tescilli takımınız haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,746
Üyeler
164,374
Son üye
nobodynoone
Top Bottom