Bence o menülerden hiç biri doyurucu değil doymak istiyorsan başka restaurantlara bak bence.Zevk için yiceksen big mac menü veya double köfte burger menü yiyebilirsin.35 TL Ve Üzerinde olsun Max 40 TL'ye Olan Güzel Menüler Nedir
Farklı Restaurant Dediğin Ne AnlamadımBence o menülerden hiç biri doyurucu değil doymak istiyorsan başka restaurantlara bak bence.Zevk için yiceksen big mac menü veya double köfte burger menü yiyebilirsin.
Yerel burger markası yok mu yaşadığın yerde? Daha güzel oluyor geneldeFarklı Restaurant Dediğin Ne Anlamadım
Başka yemek yiyebileceğin bir yerden söyleyebilirsin doymak için yiceksen(ben doymuyorum 30-40tl'lik menülerle.Farklı Restaurant Dediğin Ne Anlamadım
Bunun için konu mu açıyorsunuz? Yemeksepeti'nden bakın, hoşunuza gideni alın. Burger King gibi Fast food restoranlar -fiyatına göre- doyurmaz.35 TL Ve Üzerinde olsun Max 40 TL'ye Olan Güzel Menüler Nedir
Yerel Var Ancak Spesiyal Satıyorlar Ve 150TL Vermem Açıkçası 70-80 Olanlar'da Gramaj Olarak Çok AzlarYerel burger markası yok mu yaşadığın yerde? Daha güzel oluyor genelde
40 Değilde 63'e https://www.mcdonalds.com.tr/kampanyalar/milli-burger bu var ve çok mantıklı doyurucuBence o menülerden hiç biri doyurucu değil doymak istiyorsan başka restaurantlara bak bence.Zevk için yiceksen big mac menü veya double köfte burger menü yiyebilirsin.
Bulunduğun bölgede Burger Yiyelim varsa oradan her hangi menüyü tavsiye ederim. Eğer yoksa Burger Kingden Rodeo Whopper tavsiye ederim.35 TL Ve Üzerinde olsun Max 40 TL'ye Olan Güzel Menüler Nedir
Düzenleme: Fiyat 65TL Max
Kanka git kendine KG köfte söyle veya 2 iskender söyle.35 TL Ve Üzerinde olsun Max 40 TL'ye Olan Güzel Menüler Nedir
Düzenleme: Fiyat 65TL Max