❌İndirim Bitti! Black+Decker BCF601C Şarjlı El Tipi Vidalama Makinesi - 508 TL + 50 TL kargo

Paylaşım için teşekkürler. Ürün pilli olduğu için çalışma durumunu merak ediyorum. Kullanım sırasında Tork yeterli geliyor mu?

alınır mı? black decker markası ürünleri iyi oluyor genelde

Alınır mı sizce?

Böyle şeyleri görünce dayanamıyorum ama ihtiyacım da yok gibi :(

pilliymiş ben vazgeçtim. tork olarak ne gücü olacak
Hocam bataryalı cihazlarda ne var zannediyorsunuz :D
Şarjlı pil var diyor içinde şarj edilebilir pil, eğer piller kaliteliyse tork güzel olur. (Edit: Farklı sitelerden vs. araştırdım şarjlı diye yazmasına rağmen pilli geliyor diyorlar bakalım ne gelecek göreceğiz)
Hatta internette araştırırsanız akülü cihazların akülerini lityum piller ile revize edip daha uzun süre şarj ve tork alıyorlar.
Ama tork mevzusu biraz da pillerin seri mi paralel mi devreye eklendiğini de ilgilendiriyor. Seri eklenirse tork artar paralel eklenirse kapasite artar.
500TL bence güzel fiyat. Piyasa da ortalama 1000 civarında satılıyor yarı fiyatı neredeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sipariş geçtim böyle şeylere zaafım var, iyi çıkarsa durur çıkmazsa göndeririz geri.

Son düzenleme:
bitmiş

Hocam bataryalı cihazlarda ne var zannediyorsunuz :D
Şarjlı pil var diyor içinde şarj edilebilir pil, eğer piller kaliteliyse tork güzel olur. (Edit: Farklı sitelerden vs. araştırdım şarjlı diye yazmasına rağmen pilli geliyor diyorlar bakalım ne gelecek göreceğiz)
Hatta internette araştırırsanız akülü cihazların akülerini lityum piller ile revize edip daha uzun süre şarj ve tork alıyorlar.
Ama tork mevzusu biraz da pillerin seri mi paralel mi devreye eklendiğini de ilgilendiriyor. Seri eklenirse tork artar paralel eklenirse kapasite artar.
500TL bence güzel fiyat. Piyasa da ortalama 1000 civarında satılıyor yarı fiyatı neredeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sipariş geçtim böyle şeylere zaafım var, iyi çıkarsa durur çıkmazsa göndeririz geri.
hocam siz test edin, memnun kalırsanız beni bilgilendirin, 500tl civarına denk getirdiğimde alırım :)

hocam siz test edin, memnun kalırsanız beni bilgilendirin, 500tl civarına denk getirdiğimde alırım :)
Birkaç video izledim o en son sıkma işi var ya vida atarken, orada biraz zayıf düşüyor gibi. Pilli diyorlar bazı yerlerde, kullanılan pilin kalitesine göre de değişir herhalde. Geldiğinde denerim dönüş yaparım buraya.

Bu fiyata alınmaz ürün pahalı geldi. Black+Decker ürünleri iyi oluyor ama bu fiyata alınmaz.

tahmini ne zaman tekrar indirime girer?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri