Black desert online😂

TaTHaRr

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar mmo açlığı çekiyorum 😂 bdo açlığımı giderir mi

dostum günde 8-10 saat ayırabilirsen en az o da oynanır ama sende benim gibi sabah 8:30 akşam 6 çalışan bir insansan hiç girmene gerek yok

dostum günde 8-10 saat ayırabilirsen en az o da oynanır ama sende benim gibi sabah 8:30 akşam 6 çalışan bir insansan hiç girmene gerek yok
Haklisin çalışıyoruz da evde boş zamanda da sıkılıyorum battle royal de sevmiyorum açıkçası

Haklisin çalışıyoruz da evde boş zamanda da sıkılıyorum battle royal de sevmiyorum açıkçası
bak ben çalışıyorum eve gidip oynim diyordum ancak geliştiremiyordum karakteri çok zaman lazım birde üzerinde salona yazıldım saat 10 da eve geliyorum akşam 1-2 saat girmektense hiç girmem dedim bıraktım, bizim gibi insanlar bu oyunları oynayamaz dostum ya da tüm sosyal aktiviteleri bırakıcan işten eve evden işe haftasonlarıda kafayı kaldırmican bilgisayardan.

Hangi oyunları oynadın ona göre başka oyunlarda önerelim. BDO çokta güzel değil bence.

Hangi oyunları oynadın ona göre başka oyunlarda önerelim. BDO çokta güzel değil bence.
Mmo seviyorum eskiden mt2 Karos yulyang2 smash online silk road oynadım yeni zamanda da lost ark new world denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,265
Üyeler
186,863
Son üye
heidfisch
Geri