Burası Türkiye black Friday gelmeden 1 gün önce her şey zam yer. Görürsün bak.Neden hocam ?
4K bütçe ile black fridayde gayet güzel sistem dizilebilir.
O zaten oluyor hocam o pazarlama stratejisi.Burası Türkiye black Friday gelmeden 1 gün önce her şey zam yer. Görürsün bak.
Kara Cumalar şuana kadar gerçekten iyi bir indirim görmedim benArkadaşlar herkese yazıyorum bunu bu aralar herkese diyorum forumda demek yerine herkesin göreceği bir konu açmaya karar verdim.
Bilenler zaten ''he tmm'' diyip geçti, bilmeyenler için yazıyorum.
BLACK FRİDAY, 27 KASIM, CUMA günü olan indirim günüdür.
Bu günde neredeyse tüm sitelerde çok güzel indirimler oluyor, kısaca alacağınız yüksek bütçeli bir ürün varsa beklemenizi öneririm 27 kasım gelince alırsınız.
Bereketli CumaAga Gara Cuma demek günah ama.
5500xt gaminx 8gb 2300 den 1765 e düştü alamadım .amazon prıme bile dunya capında gercek indirim yapılır diyolardı tr sartlarında bi faydasını goremedık
inşallah Efsan Cuma'ya artık.
iyi fiyat dı hacım walla ben 2070super 2.el alıcagım için pek bakmadım ben.5500xt gaminx 8gb 2300 den 1765 e düştü alamadım .
Arkadaşlar herkese yazıyorum bunu bu aralar herkese diyorum forumda demek yerine herkesin göreceği bir konu açmaya karar verdim.
Bilenler zaten ''he tmm'' diyip geçti, bilmeyenler için yazıyorum.
BLACK FRİDAY, 27 KASIM, CUMA günü olan indirim günüdür.
Bu günde neredeyse tüm sitelerde çok güzel indirimler oluyor, kısaca alacağınız yüksek bütçeli bir ürün varsa beklemenizi öneririm 27 kasım gelince alırsınız.