Ah be kardeşimYani toplam bilgisayar i9+Rtx 3060+32gbram+2tbssd 10000 olur mu ortalama
İ7 veya Ryzen 7 mi kullanmaliyimHocam RTX 3060 ile Ryzen ya da i9 biraz saçma olmaz mı?
Söylediğiniz ekran kartıyla i5 ya da Ryzen 5 ile sistem topluyorlar, o işlemciler o ekran kartı için çok uçuk. Tavsiyem hazır sistemlere bakmanız, kat kat daha iyi sistemler bulabileceğinize eminim, bütün parayı işlemciye harcamayın lütfen.Ama ucuza indirmek istiyorum Türkiye malum olduğu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İ7 veya Ryzen 7 mi kullanmaliyim
Hangi oyunlar?Ya benim oynamak istediğim oyunlarda işlemci için 7 serisi öneriyorlar ama
Microsoft Flight Simülatör,Cyberpunk 2077 ve gelecekteki GTA 6 gibi oyunlarHangi oyunlar?
hocam muhtememeln eski seri 7 lerdir. 5600x mesela i7 10.nesil ile neredeyse aynı performansı veriyor.Ya benim oynamak istediğim oyunlarda işlemci için 7 serisi öneriyorlar ama
olabilir diyorsun?hocam muhtememeln eski seri 7 lerdir. 5600x mesela i7 10.nesil ile neredeyse aynı performansı veriyor.
20k bütçeye 3060 ti net gelir. 3070 zorlanabilirYani bazı 5 serileri 7 serilerinden iyi
olabilir diyorsun?
Yani şimdi ortalama 20k bütçe ile ne alabilirim
3060?3050 veya direkt 2000 serisi![]()