Daha var ona Kasım ayında değil mi? Büyük ihtimal olur ama geçen seneyi de göz önünde bulundurursak ben o kadar beklememe rağmen sadece işlemci alabilmiştim. Ahım şahım indirim yoktu. Yazın daha uygun oluyor fiyatlar. Kışa doğru pahalılaşıyor.
Şuan bile o paraya neredeyse 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.Elime toplu para ancak Kasım gibi geçicek yaklaşık 10-14k arası.Hazır ekran kartları da biraz düşüşe başlamışken BF'de belki bu miktara 3060 veya 3060ti'lı bi kasa alabilirim diye düşünmüştüm.Ama yalan olucak gibi duruyo monitör ekipman derken bu parayla max 2070 alabilicem gibi :')
Şuan bile o paraya 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.Elime toplu para ancak Kasım gibi geçicek yaklaşık 10-14k arası.Hazır ekran kartları da biraz düşüşe başlamışken BF'de belki bu miktara 3060 veya 3060ti'lı bi kasa alabilirim diye düşünmüştüm.Ama yalan olucak gibi duruyo monitör ekipman derken bu parayla max 2070 alabilicem gibi :')
ama şuan işte. kasımda parayı alacakmış arkadaş.Şuan bile o paraya neredeyse 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan bile o paraya 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.
Demek istediğim fiyatlar böyle düşmeye devam ederse rahatlıkla bulur zaten o fiyata.ama şuan işte. kasımda parayı alacakmış arkadaş.