Neler Yeni

Black Friday'de hazır kasalarda indirim olur mu

Kirkland

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Erdoğmuş
Black friday'de sizce elektronik eşyalara özelikle hazır kasalara indirim gelir mi? Önceden geldiyse ortalama be kadar indirim geldiğini biliyor musunuz?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Daha var ona Kasım ayında değil mi? Büyük ihtimal olur ama geçen seneyi de göz önünde bulundurursak ben o kadar beklememe rağmen sadece işlemci alabilmiştim. Ahım şahım indirim yoktu. Yazın daha uygun oluyor fiyatlar. Kışa doğru pahalılaşıyor.

Kirkland

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Erdoğmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elime toplu para ancak Kasım gibi geçicek yaklaşık 10-14k arası.Hazır ekran kartları da biraz düşüşe başlamışken BF'de belki bu miktara 3060 veya 3060ti'lı bi kasa alabilirim diye düşünmüştüm.Ama yalan olucak gibi duruyo monitör ekipman derken bu parayla max 2070 alabilicem gibi :')
Daha var ona Kasım ayında değil mi? Büyük ihtimal olur ama geçen seneyi de göz önünde bulundurursak ben o kadar beklememe rağmen sadece işlemci alabilmiştim. Ahım şahım indirim yoktu. Yazın daha uygun oluyor fiyatlar. Kışa doğru pahalılaşıyor.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Elime toplu para ancak Kasım gibi geçicek yaklaşık 10-14k arası.Hazır ekran kartları da biraz düşüşe başlamışken BF'de belki bu miktara 3060 veya 3060ti'lı bi kasa alabilirim diye düşünmüştüm.Ama yalan olucak gibi duruyo monitör ekipman derken bu parayla max 2070 alabilicem gibi :')
Şuan bile o paraya neredeyse 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bile o paraya 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.

quadoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadirhan Öztürl
Şuan bile o paraya neredeyse 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bile o paraya 3060'lı sistem alabilirsiniz monitör dahil.
ama şuan işte. kasımda parayı alacakmış arkadaş.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar