Neler Yeni

Black Friday'de Nike İndirim Yapıyor Mu?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Popüler kültürün kölesi olduğum için af1 veya aj1 almayı düşünüyorum. Fiyatları aşırı pahalı. Black Friday'de Nike indirim yapıyor mu? Geçen sene yaptı mı?

2mApoo

80+ Silver
Knk klasikleşti bu ayakkabılar
başka modellere bak bence

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk klasikleşti bu ayakkabılar
başka modellere bak bence
Güzel olduğu için klasikleştiler. Takım elbise çok klasik diye taytla mı gidelim düğüne 😁. Basket aykkabıları rahatsız ve hava almıyor. Koşu ayakkabı günlük şık durmuyor. Sneakerların da hepsi birbirine benziyor. Ne giyelim 😅. Nike en azından şık duruyor. Popüler kültürün kölesi oldum dedim ama adidas tasarım ve konfor anlamında Nike'ın çok gerisinde.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Popüler kültürün kölesi olduğum için af1 veya aj1 almayı düşünüyorum. Fiyatları aşırı pahalı. Black Friday'de Nike indirim yapıyor mu? Geçen sene yaptı mı?
Bir şey merak ediyorum da.
Bu ayakkabıların cidden nesi var da bu kadar ses getirdi?
Cidden soruyorum

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Cidden soruyorum
Kendimce yorumlayacağım objektif yanıt vermek zor çünkü.
Elimde indirimden aldığım kyrie 5 Low var. Basketbol oynarken sokakta veya salonda giyilir günlük giyilmez hava almıyor ve aşırı spor. Casual giyime hiç uygun değil.
Yeni downshifter 12 aldım. Hiç beğenemdim kimseye de önermem. Bilek kısmında desteği yok çok kısa. Topuk kısmı koşucular için tasarlandığı için çok yüksek. Bez-fileli yapıda olduğu için doğal olarak rahat. Eşofman hoodie ile birlikte giyilir.
Amazondan 678 liraya puma shuffle perforated aldım. Tabanı inanılmaz rahat. Sade ve şık. 3000 liraya sayılan af1 ve aj1 den daha rahat.
Af1 ve aj1e gelelim. Tasarımları çok hoş ve pahalı olduğu için insanların çoğu alamıyor. 100 Euro gibi bişeydi sanırım. Yurtdışında sudan ucuz. Genel olarak ulaşılması zor olan ortamda nadir olan şeyleri beğeniriz zaten. Yoksa puma shuffle da gayet güzel.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Cidden soruyorum
Uymadığı kombin yok ve bir sürü farklı temalı modelleri var. Aynısını Adidas'ın veya Puma'nın bir ayakkabısında göremezsin.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Güzel oluşu ve her kombine uyması yeterli bir sebep.
Uymadığı kombin yok ve bir sürü farklı temalı modelleri var. Aynısını Adidas'ın veya Puma'nın bir ayakkabısında göremezsin.
Takım elbisenin altına giy git. Arkadaşım almış 10 numara duruyor. Sadece arkasındaki Nike Air biraz basit kalmış. İndirime falan girerse çöktüm ölene kadar kullanmayı düşünüyorum keza tekrar alamayız.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Takım elbisenin altına giy git. Arkadaşım almış 10 numara duruyor. Sadece arkasındaki Nike Air biraz basit kalmış. İndirime falan girerse çöktüm ölene kadar kullanmayı düşünüyorum keza tekrar alamayız.
Aynen özellikle bu modeline benzerleri ve All White modeli takım elbiseye hatta onu geçtim pijama giysen bile çok iyi gidiyor.

Top Bottom