Neler Yeni

Black Myth Wukong hikayesi çok mu karışık?

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
Souls-like oyunlara Wukong ile başlamak istiyorum. Hikayesinin karışık olması beni oyuna karşı birazcık itti ama Wukong çok zor değil diyorlar. Ben iyi bir oyuncu değilim bu souls oyunlarına da Wukong ile girişicem ve para biriktirerek oyunu alacağım ama aklımda tek bir soru var. Bu paraya değer mi? Bu oyunla birlikte kendimi mekanik olarak geliştirmek istiyorum. Hikayesi aslında ilgi çekiçi duruyordu ama herkes çok karışık diyor. Görsellik zaten konuşmaya gerek yok. Bu oyun için Enis Kirazoğlu'nu izliyorum gaza geliyorum, Dost Kayaoğlu'nu izliyorum hevesim kırılıyor. Benim için tek sorun hikayesinin anlaşılabilirliği Spoiler vermeden özetleyebilecek birisi de yoktur. Oyun Türkçe ve kendimi geliştirmek için bir Souls-like oyuna başlamak istiyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
Souls-like oyunlara Wukong ile başlamak istiyorum. Hikayesinin karışık olması beni oyuna karşı birazcık itti ama Wukong çok zor değil diyorlar. Ben iyi bir oyuncu değilim bu souls oyunlarına da Wukong ile girişicem ve para biriktirerek oyunu alacağım ama aklımda tek bir soru var. Bu paraya değer mi? Bu oyunla birlikte kendimi mekanik olarak geliştirmek istiyorum. Hikayesi aslında ilgi çekiçi duruyordu ama herkes çok karışık diyor. Görsellik zaten konuşmaya gerek yok. Bu oyun için Enis Kirazoğlu'nu izliyorum gaza geliyorum, Dost Kayaoğlu'nu izliyorum hevesim kırılıyor. Benim için tek sorun hikayesinin anlaşılabilirliği Spoiler vermeden özetleyebilecek birisi de yoktur. Oyun Türkçe ve kendimi geliştirmek için bir Souls-like oyuna başlamak istiyorum.

Sekiro dark souls elden ring lies of pinokyo oynadım en iyisi başlangıç için sekiro bence
Black wukong oynamadım daha

CupOk

80+ Bronze
Black myth i oynamadım ama o paraya Elden ring bence daha iyidir. Gerçekten souls oynamak istersen

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sekiro dark souls elden ring lies of pinokyo oynadım en iyisi başlangıç için sekiro bence
Black wukong oynamadım daha
Oyun Türkçe ve maymun kral hikayesi ilgimi çekti o yüzden Wukong ile başlamak istiyorum.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Arda
Arkadaşlar bu tarz oyunları hiç oynamamış biri olarak oynanır mı ?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
Arkadaşlar bu tarz oyunları hiç oynamamış biri olarak oynanır mı ?
Bunları oyandıkdan sonra diğer oyunları oynayamıyorum 😀 bi bg3 oynattı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun Türkçe ve maymun kral hikayesi ilgimi çekti o yüzden Wukong ile başlamak istiyorum.
Başla o zamanda reddide wukonga gerçek souls oyunu değil diyor herkes haberin olsun

Cormack

80+
Hikayesi karmaşık değil ama batıya yolculuk hikayesini zaten biliyormuşsun gibi anlattığı için anlaşılmıyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Okuduklarıma ve izlediklerime göre Black Myth: Wukong bir souls benzeri oyun değil. Daha çok hack and slash tarzında. Saç baş yolduracak bir cezalandırma sistemi de yok. Souls oyunlarına başlangıç olarak Elden Ring idealdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,938
Üyeler
162,890
Son üye
Yusuf İshak
Top Bottom