Peki Miles Morales mi Bu mu?Çin böyle başarılara yeni ulaştığı için orada girebilir ama dünya genelinde girmez çünkü kült oyun demek ciddi bir söylemdir. Mesela GTA Sanandreas veya Max payne kült oyunlardır çünkü dünya genelinde oynamayan veya duymayan kalmadı ayrıca eskinin teknolojisine rağmen iyi iş çıkarttılar.
Girmez. Öyle olması için bir oyunun ya türünün ilk örneği olması lazım ya da o türün en iyisi falan olması lazım.Black Myth: Wukong, kült oyunlar arasına girer mi?
Miles moralesin oynanış süresi çok az. 9 saat ana hikaye, her şey dahil 17 saat sunuyor. Yan görevler de birbirinin kopyası birçoğu. Son çıkar spiderman güzel olabilir belki onu bilmiyorum.Peki Miles Morales mi Bu mu?
Ben baya bir araştırma yaptım ve şu oyunları almaya karar verdim;Girmez. Öyle olması için bir oyunun ya türünün ilk örneği olması lazım ya da o türün en iyisi falan olması lazım.
Yıldız oyuncu başka bi şey hocam mevzusu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miles moralesin oynanış süresi çok az. 9 saat ana hikaye, her şey dahil 17 saat sunuyor. Yan görevler de birbirinin kopyası birçoğu. Son çıkar spiderman güzel olabilir belki onu bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Para dert değil veya crack falan diyorsan oynanabilir. Onun keyfi de başka sırf binalar arası gezmek bile baya keyifli.
Harika sepet hocam hayırlı olsun hepsi çok iyi oyunlar. Keyifli vakit geçireceğinden eminimBen baya bir araştırma yaptım ve şu oyunları almaya karar verdim;
The Last of Us Part 1, Red Dead Redemption 2, God of War, God of War: Ragnarök, Marvel's Spider-Man: Remastered, Marvel's Spider-Man 2, The Witcher: The Trilogy, Cyberpunk 2077, Ghost of Tsushima DİRECTOR'S CUT, Assassin's Creed: Shadows, Elden Ring
Kafam sadece "ya miles moralesin hikayesini anlamazsam" düşüncesinden dolayı bir karışık onuda birkaç özet videosu izleyip okeylerim diye düşünüyorum.Ben baya bir araştırma yaptım ve şu oyunları almaya karar verdim;
The Last of Us Part 1, Red Dead Redemption 2, God of War, God of War: Ragnarök, Marvel's Spider-Man: Remastered, Marvel's Spider-Man 2, The Witcher: The Trilogy, Cyberpunk 2077, Ghost of Tsushima DİRECTOR'S CUT, Assassin's Creed: Shadows, Elden Ring
Bana göre hiçbir souls oyunu giremezBlack Myth: Wukong, kült oyunlar arasına girer mi?
Haziran temmuz ayında ubisoft sitesinde indirim ve kupon yapıyor. Shadows yanına bir oyunu beleşe getirebilirsin aynı fiyataBen baya bir araştırma yaptım ve şu oyunları almaya karar verdim;