ne baldurs muş bea deneyecem koydunuz kafama
rdr2 yi oynadınız mı pekikcd 2 nin 1 .cisini oynaman lazım hikaye için fakat öbürleride alınır senin tarzın neyse artık
benim konum baya yazan var bakabilirsinne baldurs muş bea deneyecem koydunuz kafama
Sıra tabanlı dövüş herkese gitmeyebilir ama mutlaka denenmesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Oynaması biraz zahmetlidir(Çok fazla metin ve detay var) ama aldığınız zevk de bir o kadar fazladır.
kimden kime kanka işte oyun skorları öyle demiyor ki oyun tarzına göre değişir lütfen tarafsız yorum yap linçlemek gibi bir amacım yokRdr2 balon oyun direkt geç. Black Myth Wukong kesinlikle. Kcd1 oynamadan 2yi oynama bence.
Demekki kişiselmiş?oynamadım fakat kcd 2 ile rdr2 arasında gidip geliyor
fps uzun soluklu hikaye çatışma istiyosan rdr2 ama neredeyse tüm özellikleri aynı sayılır kcd 2 ise biraz daha strateji tarzımsı gibi
ortaçağ temalı ama 1 i oynarsan kcd 2 de mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kimden kime kanka işte oyun skorları öyle demiyor ki oyun tarzına göre değişir lütfen tarafsız yorum yap linçlemek gibi bir amacım yok
adam belliki para vericek
Kişisel yorum yapıp adamın kafasını karistirmaRdr2 balon oyun direkt geç. Black Myth Wukong kesinlikle. Kcd1 oynamadan 2yi oynama bence.
Buradaki yorumların hepsi kişisel zaten, beğendiğimi öneririm, beğenmediğimi önermem bu kadar basit.Kişisel yorum yapıp adamın kafasını karistirma