Yardım RDR2 VS KİNGDCOM COME 2 BLACK MYTH

micicij

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
KİNGDOM COME DELİVARENCE 2 Mİ RDR2 Mİ BLACK MYTH WUKONG MU HANGİSİNİ OYNAMALIYIM SİZCE YADA BU OYUNLAR DIŞINDA ÖNERİDE ALABİLİRİM

kcd 2 nin 1 .cisini oynaman lazım hikaye için fakat öbürleride alınır senin tarzın neyse artık
benim konum baya yazan var bakabilirsin

hepsi bambaska oyun kişisel karar wukong güzeldi ama

kcd 2 nin 1 .cisini oynaman lazım hikaye için fakat öbürleride alınır senin tarzın neyse artık
benim konum baya yazan var bakabilirsin
rdr2 yi oynadınız mı peki

Rdr2 balon oyun direkt geç. Black Myth Wukong kesinlikle. Kcd1 oynamadan 2yi oynama bence.

oynamadım fakat kcd 2 ile rdr2 arasında gidip geliyor
fps uzun soluklu hikaye çatışma istiyosan rdr2 ama neredeyse tüm özellikleri aynı sayılır kcd 2 ise biraz daha strateji tarzımsı gibi
ortaçağ temalı ama 1 i oynarsan kcd 2 de mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr2 balon oyun direkt geç. Black Myth Wukong kesinlikle. Kcd1 oynamadan 2yi oynama bence.
kimden kime kanka işte oyun skorları öyle demiyor ki oyun tarzına göre değişir lütfen tarafsız yorum yap linçlemek gibi bir amacım yok
adam belliki para vericek

KCD2 İÇİN KCD1 De oynaman lazım KCD2 de hafif üstünden geçiyor hikayenin ama KCD1 oynarsan daha da keyif alırsın çünkü KCD2 KCD1 bittiği yerden başlıyor bir çok oyun almışımdır en memnun olduğum parasına değen oyun RDR2 WUKONG da güzel ama benim tercihim RDR2-KCD-WUKONG olur

oynamadım fakat kcd 2 ile rdr2 arasında gidip geliyor
fps uzun soluklu hikaye çatışma istiyosan rdr2 ama neredeyse tüm özellikleri aynı sayılır kcd 2 ise biraz daha strateji tarzımsı gibi
ortaçağ temalı ama 1 i oynarsan kcd 2 de mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimden kime kanka işte oyun skorları öyle demiyor ki oyun tarzına göre değişir lütfen tarafsız yorum yap linçlemek gibi bir amacım yok
adam belliki para vericek
Demekki kişiselmiş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,338
Üyeler
183,099
Son üye
Ax9ghcz
Geri