Neler Yeni

Blackshark V2 X vs AOC GH300 vs Corsair HS35

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen
Bütçe
1100
1000 Tl civarında bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum genelde ama hikayeli oyunlarda da kullanırım. Uzun saatler aralıksız kullanacağım, oyun ağırlıklı fakat müzik dinlerken ve film izlerken de kullanacağım. Kafada rahat durması ve kulağı rahat ettirmesi kısaca konforu önemli benim için. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Blackshark V2 X'in ses kartı yokmuş laptopun ses kartını bilmiyorum laptop modeli: Dell G15 5511. Şimdiden teşekkürler bu fiyat bandında başka kulaklık da önerebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Furkan Sünney
Blackshark v2 yapıştır, 1-2 aydır bu fiyat bandında araştırıyordum sonunda bunu buldum, yarın gelecek deneyeceğim. İlk kullanım sonrası deneyimi aktarırım.

bu arada kullandığın laptoptan memnun musun ?

XyzwzyX01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen
Blackshark v2 yapıştır, 1-2 aydır bu fiyat bandında araştırıyordum sonunda bunu buldum, yarın gelecek deneyeceğim. İlk kullanım sonrası deneyimi aktarırım.

bu arada kullandığın laptoptan memnun musun ?
V2 den mi bahsediyorsun V2 X mi? Laptoptan hic memnun değildim ta ki tek kanal 8 gb olan Rami 8+8 yapana kadar. Baya bir performans artışı oldu ama hala iyi sayılmaz sonuçta ekran kartı 4 gb 3050. Tavsiye etmem pek.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düşünme bile direkt BS V2 X Al.

Orix

80+
1000 TL civarında bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum genelde ama hikayeli oyunlarda da kullanırım. Uzun saatler aralıksız kullanacağım, oyun ağırlıklı fakat müzik dinlerken ve film izlerken de kullanacağım. Kafada rahat durması ve kulağı rahat ettirmesi kısaca konforu önemli benim için. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Blackshark V2 X'in ses kartı yokmuş laptopun ses kartını bilmiyorum laptop modeli: Dell G15 5511. Şimdiden teşekkürler bu fiyat bandında başka kulaklık da önerebilirsiniz.
Bende ayni dertten muzdaripim fujin alacağım sanırım. En azından uğraşmam ses kartı işiyle bendede acer nitro 5 var 3050 ti lı

XyzwzyX01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen
Laptop'un anakart modelini nasıl öğrenebilirim? Dell g15 5511 ses karti yeterli olur mu sizce? Bütçemi zorlayıp artics nova 1 de alabilirim o daha mi iyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Furkan Sünney
V2 den mi bahsediyorsun V2 X mi? Laptoptan hic memnun değildim ta ki tek kanal 8 gb olan Rami 8+8 yapana kadar. Baya bir performans artışı oldu ama hala iyi sayılmaz sonuçta ekran kartı 4 gb 3050. Tavsiye etmem pek.
V2 x dostum eksik yazmışım pardon. bugün kullandım gayet güzel sesi mikrofonu, fps oyunu oynarken çok işime yarıyor, 2 saat kullandım kulağı yormadı güzel ürün.

XyzwzyX01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen
V2 x dostum eksik yazmışım pardon. bugün kullandım gayet güzel sesi mikrofonu, fps oyunu oynarken çok işime yarıyor, 2 saat kullandım kulağı yormadı güzel ürün.
Peki sence Laptopumun ses kartı iyi performans verir mi veya nasıl öğrenebilirim Laptopun ses kartını?

Top Bottom