Neler Yeni

Öneri Blackwidow v3 mu Asus rog strix scope rx mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sende sövecek cesaret var mı ki söverim falan diyorsun o biraz yürek ister ki sende de yok merak etme sövecek kadar erkek değilsin tipten de belli zaten🤣
Olay sövmek mi? Boş adamsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Olay sövmek mi? Boş adamsın.
yanına yağverini de almış getirmiş yalama mı desem yada 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilerek cevap vermiyorum ki sana uyarı yedireyim aciz varlık seni :DD. Ağlamaya devam et şimdi 20 iq

Böyle ip seviyesi orangutanlardan bile düşük arkadaşları dinleme boşuna dostum. Attığım klavyeler teknik özellik olarak kat kat çok daha iyi switch ve keycap kalitesine sahipler. Attıklarıma bakabilirsin.
hahahaha biraz para verim sana sus birde tipine falan bakım yaptır insana benzersin belki biraz 🤣

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne alaka? Sövme kısmına takılmışsın sadece. Adam sana argümanlarını sunmuş onlara verecek cevabın olmadığı için konuyu kavgaya çekiyorsun, ki karşında ki kişi ban yesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Uygunsuz davranış
Ne alaka? Sövme kısmına takılmışsın sadece. Adam sana argümanlarını sunmuş onlara verecek cevabın olmadığı için konuyu kavgaya çekiyorsun, ki karşında ki kişi ban yesin.
Ucube işte ne anlasın 2 iq :D

hahahaha biraz para verim sana sus birde tipine falan bakım yaptır insana benzersin belki biraz 🤣
Olum yazık la sana hayatın boyunca hep böyle zeka seviyesi sokak lambasıyla eşit biri olarak kalacaksın.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

İnsanları fiziksel özellikleri ile aşağılayacak kadar düşük seviyeli misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Zaten fikirlerinin hiçbir değeri yok kendine sakla o yüzden

İnsanları fiziksel özellikleri ile aşağılayacak kadar düşük seviyeli misin?
Aşağılamak için neden arıyor ama bulamıyor :D Annesi eldivenle seviyordur bunu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr

konuyu okuyorumda kuduz köpek gibi millete saldırıyorsun adam akıllı argüman sunsan adamlarda sana adam akıllı cevap vericek senin dilinden konuşmaya çalışmayacak anlayasın diye şimdi banada sallar 3iq eleman git ötede kumda oyna

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
konuyu okuyorumda kuduz köpek gibi millete saldırıyorsun adam akıllı argüman sunsan adamlarda sana adam akıllı cevap vericek senin dilinden konuşmaya çalışmayacak anlayasın diye şimdi banada sallar 3iq eleman git ötede kumda oyna
En son buna benzer bir durumda dayanamayım sövdüm ban yedim şimdi tutuyorum kendimi :D Azıcık zekası olsa argüman sunabilme yeteneği olur zaten

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
En son buna benzer bir durumda dayanamayım sövdüm ban yedim şimdi tutuyorum kendimi :D Azıcık zekası olsa argüman sunabilme yeteneği olur zaten
farkındayım hocam etiket atacaktım ban yediğiniz dönemde ordan anlamıştım :) oda gene klavye konusuydu :kekw:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom