Green switch sesi kafanı ağrıtmayacaksa alınabilir ama biraz daha sessiz ve rahat kullanım arıyorsan biraz daha ekleyip dediğin klavyeye veya benzeri klavyelere yönelebilirsin.Sizce alınır mı 1350tl ye geliyor green switch ? Yoksa üstüne koyup apex7 , xpg summoner mı daha mantıklı?
Ses çok sıkıntı değil hocam kalite olarak Apex7 veya Summoner a göre nasıldır?Green switch sesi kafanı ağrıtmayacaksa alınabilir ama biraz daha sessiz ve rahat kullanım arıyorsan biraz daha ekleyip dediğin klavyeye veya benzeri klavyelere yönelebilirsin.
Teşekkürler hocam tuş hissiyatı pek beğenilmiyormuş amazonu beklemek en iyisi gibi görüküyor. Scope RX önerir misiniz bu arada ?Uzun süredir kullanıyorum her hangi bir sorun veya zorluk çekmedim, gayet hoş ve alınabilir bir klavye. Daha önce kullandığım Asus Rog Strix Scope klavye bu klavyeden tuş hissiyatı konusunda çok daha iyiydi onu da belirteyim.
Scope mükemmel bir klavye. Abim yedi onu benden malesefTeşekkürler hocam tuş hissiyatı pek beğenilmiyormuş amazonu beklemek en iyisi gibi görüküyor. Scope RX önerir misiniz bu arada ?
Teşekkürler Scope kovalayalım artık olmadı 1800 e alacağım biraz paraya kıyıp. Nerden geldim bu kadar bende bilmiyorum Trendyol indiriminden 900 e G413 alacaktım olmadı içimde kaldı galibaScope mükemmel bir klavye. Abim yedi onu benden malesefRX ile +/- durumu nedir bilmiyorum hocam..