Neler Yeni

Blackwidow v3 tenkeyless alınır mı ?

Maethril_

80+ Bronze
Sizce alınır mı 1350tl ye geliyor green switch ? Yoksa üstüne koyup apex7 , xpg summoner mı daha mantıklı?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Sizce alınır mı 1350tl ye geliyor green switch ? Yoksa üstüne koyup apex7 , xpg summoner mı daha mantıklı?
Green switch sesi kafanı ağrıtmayacaksa alınabilir ama biraz daha sessiz ve rahat kullanım arıyorsan biraz daha ekleyip dediğin klavyeye veya benzeri klavyelere yönelebilirsin.

ankebutrr

80+
Çok ses çıkarıyor ve şahsen benim tuş basım hissi hoşuma gitmedi. Yaklaşık 1 sene kullanmak zorunda kaldım ve bir kenara attım.

Maethril_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Green switch sesi kafanı ağrıtmayacaksa alınabilir ama biraz daha sessiz ve rahat kullanım arıyorsan biraz daha ekleyip dediğin klavyeye veya benzeri klavyelere yönelebilirsin.
Ses çok sıkıntı değil hocam kalite olarak Apex7 veya Summoner a göre nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde HyperX Mkw100 var 1600e.

xspinoza

80+
Uzun süredir kullanıyorum her hangi bir sorun veya zorluk çekmedim, gayet hoş ve alınabilir bir klavye. Daha önce kullandığım Asus Rog Strix Scope klavye bu klavyeden tuş hissiyatı konusunda çok daha iyiydi onu da belirteyim.

Maethril_

80+ Bronze
Uzun süredir kullanıyorum her hangi bir sorun veya zorluk çekmedim, gayet hoş ve alınabilir bir klavye. Daha önce kullandığım Asus Rog Strix Scope klavye bu klavyeden tuş hissiyatı konusunda çok daha iyiydi onu da belirteyim.
Teşekkürler hocam tuş hissiyatı pek beğenilmiyormuş amazonu beklemek en iyisi gibi görüküyor. Scope RX önerir misiniz bu arada ?

Maethril_

80+ Bronze
Scope mükemmel bir klavye. Abim yedi onu benden malesef :) RX ile +/- durumu nedir bilmiyorum hocam..
Teşekkürler Scope kovalayalım artık olmadı 1800 e alacağım biraz paraya kıyıp. Nerden geldim bu kadar bende bilmiyorum Trendyol indiriminden 900 e G413 alacaktım olmadı içimde kaldı galiba :D

Top Bottom