Neler Yeni

Yardım Razer Blackwidow V3 TKL alınır mı??

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
Razer blackwidov
Maalesef, Normalde bütçem 1800 ama ben 2000 zorladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yinede klavyeyi atarsanız bakabilirim
Hocam şuan bende bunu kullanıyorum mükemmel bir şey geri ödemeyle 2616 TL ye geliyor.Yurt dışına kabulsen 2200 gibi klavyeler var

Razer blackwidov
Hocam şuan bende bunu kullanıyorum mükemmel bir şey geri ödemeyle 2616 TL ye geliyor.Yurt dışına kabulsen 2200 gibi klavyeler var
Parasını dibine kadar hakediyo mükemmel bir klavye bastıkça basasın geliyo bence biraz daha bekleyip bütçen artınca bunu alabilirsin

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Seyfullah
Sesi çok kötü hele green switch alırsan daha da kötü oluyor. İkinci el güzel bi mekanik klavye bak bence bu bütçede , markalı ürünlerde iyi bir ses ve hissiyat istiyorsan 4 5 k bütceye çıkman lazım, bu bütçede ikinci el mekanik bakmak en mantıklısı.

lexerotk

80+ Bronze
Razer blackwidov

Parasını dibine kadar hakediyo mükemmel bir klavye bastıkça basasın geliyo bence biraz daha bekleyip bütçen artınca bunu alabilirsin
Bu klavye kuzenimde var, hayran olduğum bir klavye. Dediğiniz gibi tuşlara bastıkça basasın geliyor çok güzel sesi ve hissiyatı var, şansımı deneyebilirim belki

Sesi çok kötü hele green switch alırsan daha da kötü oluyor. İkinci el güzel bi mekanik klavye bak bence bu bütçede , markalı ürünlerde iyi bir ses ve hissiyat istiyorsan 4 5 k bütceye çıkman lazım, bu bütçede ikinci el mekanik bakmak en mantıklısı.
Hijyen ve sağlamlık açısından biraz sıkıntı o yüzden pek sıcak bakmıyorum

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
türkçe olması önemli olmasa 820 pro baya iyi

bu arada arkadaşlar max 1300 tl bütçede ben ne alabilriim ak871 var ama o arkadan aydınlatmasız ben çok kullanıyorum geceleri o yüzden ak871 gibi ama aydınlatmalı bi klavye istiyorum ve max bütçemde 1300 bana önerebileceğiniz varmı

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Seyfullah
Bu klavye kuzenimde var, hayran olduğum bir klavye. Dediğiniz gibi tuşlara bastıkça basasın geliyor çok güzel sesi ve hissiyatı var, şansımı deneyebilirim belki

Hijyen ve sağlamlık açısından biraz sıkıntı o yüzden pek sıcak bakmıyorum
Çıkart tuşları yıka kulaklık degil ya sonuçta:)

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Arda doğan
O fiyata alınabilecek klavye razer tkl diğer klavyelere göre tuş ve gövde dayanıklılığı daha üst düzey switch kalitesi daha iyi ve razer'ın kendi switchleri ve 80m.ömür sunuyor bunun yanı sıra tuşlar lazer baskı zaten razer al derim ama.ben bu fiyatta bu tür klavyeleri görünce alasım gelmiyor adam akıllı bilek destekleri bile yok bilek desteği baya önemli performans açısından dahi

lexerotk

80+ Bronze
O fiyata alınabilecek klavye razer tkl diğer klavyelere göre tuş ve gövde dayanıklılığı daha üst düzey switch kalitesi daha iyi ve razer'ın kendi switchleri ve 80m.ömür sunuyor bunun yanı sıra tuşlar lazer baskı zaten razer al derim ama.ben bu fiyatta bu tür klavyeleri görünce alasım gelmiyor adam akıllı bilek destekleri bile yok bilek desteği baya önemli performans açısından dahi
O da doğru fakat klavye fiyatları uçmuş durumda ve tekrar gamepower alıp mağdur olmak istemiyorum

türkçe olması önemli olmasa 820 pro baya iyi

bu arada arkadaşlar max 1300 tl bütçede ben ne alabilriim ak871 var ama o arkadan aydınlatmasız ben çok kullanıyorum geceleri o yüzden ak871 gibi ama aydınlatmalı bi klavye istiyorum ve max bütçemde 1300 bana önerebileceğiniz varmı
Türkçe olmasını boşverdim ama vergiler bu sefer başıma bela oluyor

lexerotk

80+ Bronze
Amazonda var turk satici, ama turkce bulamazsin. Kendi keycaplerini bulman lazim onun icin

Cok vasat bir klavye
AK873Pro mu? Şuan onu aldım ve kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım gerçekten güzel bir klavye. Siz ne sorun yaşadınız acaba?

Top Bottom