n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,203
- İsim
- Necati
- Bütçe
- 24000
Selam beyler forumun birçoğu biliyordur belki aylardır sistem arıyorum şuanki pcyide garantiye gönderdim pcsiz kaldım çok sabırsız birisiyimdir alttaki sistemi ve gaminggeni aylardır takip ediyorum normalde bu sistemde normal 5600 vardı şuan 5600x eklenmiş ve fiyat aynı , sizce ssdyi 1 tb anakartıda 520m yapıp 18.164 TL'ye alayımmı ?
Yoksa yılbaşı özel sistemleri bekleyeyim mi ? 2020 Yılında Yılbaşı özel sistem satın almıştım güzel fiyata yine aynısı olur diye düşünüyorum kafam çok karışık aşırı pahalı birşeyde düşünmüyorum açıkçası güzel geldi fiyat ve parçalar
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Yoksa yılbaşı özel sistemleri bekleyeyim mi ? 2020 Yılında Yılbaşı özel sistem satın almıştım güzel fiyata yine aynısı olur diye düşünüyorum kafam çok karışık aşırı pahalı birşeyde düşünmüyorum açıkçası güzel geldi fiyat ve parçalar